golfer написа:.:Stef4o:. написа:...но не бяха ли моторите на волво на които пише..."ще те надживея" ...
градски легенди...

карал съм волво с 5 цилиндров дизелов двигател единственото, което пишеше отгоре беше volkswagen

И двете мнения отговарят на истината
За надживяването е факт-но само оргиналдъ двигател на старите волво-6так 2 и повече литра(примерно 144 от 60-те години)
В началото на 80-те Рено са се натискали да превземат пазара за тежка техника,резултатът е джоинвенчър с волво и в последствие-Волво 340 а малко по-късно и 440(и всичките вариации на модела)Примерно на 340(343,345)двигателите са на рено,ама скоростите и диференциала са на волво и се намират в задната част на автомобила(за бензина съм убеден,за дизела не знам)Малко по късно излиза симбиозата 440-двигател и скорости -френски,купе,електроника-"шведски".Както всички знаем-тотална куцня.
Някъде 92-93 година рено се изтегля от Волво(може би и заради това че рено е представена като "монополист" на пазара за тежка техника),
малко по късно излиза и модела 460-опит за собствено производство на малолитражка....
Края на 90-те Волво продава автомобилната секция на Форд с/у 6,7 милиарда долара и купува Сааб-Скания(цялата компания) за 6,4 милиарда-тоест мега добра сделка-имат си един не лош автомобил+около 20 % от пазарния дял за тежка техника
А по въпроса за дизелите-мотора е 2,4 литра-6 цилиндра-точно като на ЛТ,с турбо и т.н.-типичен издържлив VW мотор