искам компетентно мнение по въпрос за комп. на Б5-АБС

Техническа и сервизна информация за Passat
thuglife7110
Автомобил:
Двигател:

искам компетентно мнение по въпрос за комп. на Б5-АБС

Мнениеот thuglife7110 » Сря 11 фев 2009 18:23

Колеги, днес ходих на комп.диагностика и установиха, че няма комуникация с компа на мотора и компа на АБС. Според тях някой е магарил имобилайзера и така се е получил проблема в комуникацията на двата компа. Всички компове са О.К., само тези двата дето най ми трябват. А по принцип бях на VAG-com заради проблем с АБС,който не работи и постоянно ми свети лампата. Днес по-рано ходих и да сменям и предно дясно външно каре и там им казах да ми почистят датчиците за АБС-а, почистили ги, но никаква промяна и заради това отидох на диагностика, но проблемът съвсен не е такъв какъвто очаквах. Искат утре пак да отида на диагностика, но искали да свалят отдолу корите на двигателя и на волана - там имало бушони или поне така мисля,с две думи много работа,а и от друга страна сервизът е в Добрич , а там както знаете не могат да се похвалят със свестни майстори, мисля да ходя до Варна, там ми е надеждата. И искам да се допитам до вас като хора с повече опит от мен - ако някой се е сблъсквал с такъв проблем или е наблюдавал нещо такова ... и ако не е от имобилайзера причината, от какво е?

Потребителски аватар
kirhadj
Автомобил:
Двигател:

Re: искам компетентно мнение по въпрос за комп. на Б5-АБС

Мнениеот kirhadj » Чет 12 фев 2009 21:27

за ABS-а може и да не се выржеш, ако е прекысната масата. За другия комп не мога да ти помогна.

thuglife7110
Автомобил:
Двигател:

Re: искам компетентно мнение по въпрос за комп. на Б5-АБС

Мнениеот thuglife7110 » Пет 13 фев 2009 1:39

Да мерси все пак!

Върни се в “Passat”