Колеги, сори за досадната тема, но ме интересува колко струва паркинга на Хилтън на час?
Моля за отговор и после заключвайте или трийте!
P.S. В нета не намерих информация.

Паркинг на хотел Хилтън
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- Green_Madness
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Паркинг на хотел Хилтън
За колко време, защото скоро имах работа в Хилтън за около час+, на първата бариера си взех талонче, паркирах, тъкмо паркирах и една жена се разхождаше с тефтер и химикал и записваше абсолютно всички номера на автомибилите, после запалих, върнах си талона на апарата, вдигна се бариерата и айдеее.
И аз очаквах някакви пари да ми иска някой, но няма никой там.
Ако някой има повече инфо да даде, аз просто казвам с мен как беше.
- Green_Madness
- Автомобил:
- Двигател:
blinder написа:За колко време, защото скоро имах работа в Хилтън за около час+, на първата бариера си взех талонче, паркирах, тъкмо паркирах и една жена се разхождаше с тефтер и химикал и записваше абсолютно всички номера на автомибилите, после запалих, върнах си талона на апарата, вдигна се бариерата и айдеее.
За 2-3 часа някъде

Мак Доналдс е твоето място, може да се завъртиш няколко пъти, но не е проблем, ще намериш място 

- btkmobail
- Автомобил:
- Двигател:
blinder написа:Мак Доналдс е твоето място, може да се завъртиш няколко пъти, но не е проблем, ще намериш място
И аз там

- groznika
- Автомобил: Bora 1.8T
- Двигател: AUM
Един съвет от мен за паркинга на Мак Доналдс:
Има група мишоци които мишкуват из този паркинг! Внимавайте с колите си! Колеги на майка ми изгоряха с цял служебен автомобил от ТОЗИ паркинг!
Знайте също, че ако стане нещо там Мак Доналдс си пипат ушите и се правят на чукнати. Искат да докажете, че сте клиент на заведението, а не, че просто сте си зарязали колата на паркинга... В този ред на мисли взимайте я по едни картофки, я по нещо друго за да имате на разположение касова бележка.
Има група мишоци които мишкуват из този паркинг! Внимавайте с колите си! Колеги на майка ми изгоряха с цял служебен автомобил от ТОЗИ паркинг!
Знайте също, че ако стане нещо там Мак Доналдс си пипат ушите и се правят на чукнати. Искат да докажете, че сте клиент на заведението, а не, че просто сте си зарязали колата на паркинга... В този ред на мисли взимайте я по едни картофки, я по нещо друго за да имате на разположение касова бележка.
groznika написа:Един съвет от мен за паркинга на Мак Доналдс:
И като имаш касова бешежка какво, ще ти изплатят колата ли?
Нито еднин такъв паркинг не носи отговорност за автомобила спян на него.Нито Метро, нито кауфланд, практикер, бликолаж и всички останали не носят отговорност.То си пише - "на този паркинг важат законите за движение по пътищата и ***** не носи отговорност за МПСто".Така, че и картофи с кола да си вземеш същия...
А що се отнася до паркинга на Хилтън - безплатен е

- Green_Madness
- Автомобил:
- Двигател:
А що се отнася до паркинга на Хилтън - безплатен е
Това ми трябваше. Благодаря!!
Green_Madness написа:А що се отнася до паркинга на Хилтън - безплатен е
Това ми трябваше. Благодаря!!
Мда питах един приятел, вземаш талон на влизане, даваш го на излизане и си ОК.Обаче записват номера, ако не си клиент на хотела и стане нещо(да не дава господ), теб ще търсят и всички останали които на паркирали там

Върни се в “ОФФ-Топик - други”