Боя
- iv4o9999
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Боя
Колеги, посъветвайте ме къде и кой може да ми боядиса голфа читаво срещу нормална цена. Наскоро много неприятно изгорях с един некадърен такъв и в момента детайлите, които боядиса матираха и колата е отврат. За информация съм от София. Помагайте!
Последна промяна от gr_kanev на Пет 13 фев 2009 16:42, променено общо 2 пъти.
Причина: Преместена в "офф-топик"
Причина: Преместена в "офф-топик"
- jonn_krissy
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Боя
Ами защо си я взел ? Като не ти харесва, му казваш да ти я направи отначало докато не я направи. Той е нямал камера и затова ти е матирала боята(или не я е сложил там). Откарай си му я и да си я направи. Ти така ако я караш ще нахраниш доста самоуки майстори.
- santo_trafficante
- Автомобил:
- Двигател:
колегата Фенс взима тънко
иначе тънко и хубаво май няма

иначе тънко и хубаво май няма

- iv4o9999
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Като я взех беше супер, но явно като я е боядисал я е пастирал с обикновена паста и колата беше супер.
После я измих и то след един месец и всичко падна, останаха черти и матирания, а и на някои места се показва бялата част под боята - общо взето ужас. Карах му я два пъти, той ми вика да я пастираме или нещо такова, което няма да помогне. Няма смисъл и затова търся качество - не на ниска, а на нормална цена, все пак на колегата bbboiko като му правиха колата в тойота взимат по 600 кинта на детайл и пак му направи матове.
Мерси колега ще звънна.
После я измих и то след един месец и всичко падна, останаха черти и матирания, а и на някои места се показва бялата част под боята - общо взето ужас. Карах му я два пъти, той ми вика да я пастираме или нещо такова, което няма да помогне. Няма смисъл и затова търся качество - не на ниска, а на нормална цена, все пак на колегата bbboiko като му правиха колата в тойота взимат по 600 кинта на детайл и пак му направи матове.
Мерси колега ще звънна.
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”