искам Пак да си задам болния въпрос. поемат ли се повреди по ходовата част на автомобили в гаранция и при какви условия?
мерси за всички мнения!!!
Гаранцията поема ли щети по ходова част?
-
- Автомобил:
- Двигател:
Гаранцията поема ли щети по ходова част?
Последна промяна от Tyan на Пет 13 фев 2009 17:32, променено общо 1 път.
Причина: Заглавието е променено!
Причина: Заглавието е променено!
- R@do
- Батето
- Автомобил: Audi 80
- Двигател: ABK 1993
Re: гаранция?
Не може да гадаеме за какъв модел и марка става въпрос и от къде е купен
- rosy
- Вечен БАН
- Автомобил:
- Двигател:
Мисля единствените които поемат гаранция за всичко по колата са Хюндай.
- stenly_m
- Автомобил: GOLF 4 TDI
- Двигател: ASV
- Контакти:
И тойота поемат по ходовата част, и Фолксваген поемат някой части...имат си списък...на баща ми колата (пасат 2007-ма) се беше разхлопало нещо отпреде, долкото разбрах нещо по рейката беше и ми казаха "да гаранционно е" поръчаха го и след няколко дена го подмениха...но пак зависи какво...един приятел бачка в пежо и някой случаи на преебани дискове ги подменят, но по усмотрение:)
- musura
- Сър
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Гаранцията поема ли щети по ходова част?
Думата "гаранция" означава, че производителя гарантира някакво качество на детайлите и сглобката на някакво устройство и ако то спре да работи поради некачествени или дефектирали детайли или некачествена или неправилна сглобка- то производителя отстранява повредите за собствена сметка, всичко останало няма нищо общо с гаранцията
Определено не означава "каквото и да се счупи за периода на гаранция, ще го оправяме без пари".
А сега на темата за гаранция и окачване - ако проблема е в дефектни компоненти - да, ще поемат гаранция, ако обаче става въпрос за повредени детайли заради пътна обстановка и неправилна употреба - дори и Хюндай няма да я поемат.

А сега на темата за гаранция и окачване - ако проблема е в дефектни компоненти - да, ще поемат гаранция, ако обаче става въпрос за повредени детайли заради пътна обстановка и неправилна употреба - дори и Хюндай няма да я поемат.
- hooligans
- Автомобил: VW Polo Harlekin 1996
- Двигател: 1.6 AEE
rosy написа:Мисля единствените които поемат гаранция за всичко по колата са Хюндай.

Върни се в “Основен Volkswagen Форум”