Ex Smoker или "VW Кампания - No Smoking"
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- Masserati
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: Ex smoker или "Vw Кампания - No Smoking"
24 години не съм пробвал цигара, мислим и да не пробвам 

- ligustrum
- Автомобил:
- Двигател:
...Раобтата ми е такава че по цял ден нема кво да правя.....
...иначе скоро ще ги спирам ,и ще драсна една обява тук

- jonn_krissy
- Автомобил:
- Двигател:
ligustrum написа:...Раобтата ми е такава че по цял ден нема кво да правя.....
![]()
ми такава ми е работата колега мотам си гащите насам на там и само имитирам деиност
- Lachko
- Автомобил:
- Двигател:
Преди пушех по 1 кутия за 2 дни.
От края на Март 2008 не пуша сериозно.С изключение на няколко пъти,в които съм палил по 2-3 цигари,но ми е простено.
От края на Март 2008 не пуша сериозно.С изключение на няколко пъти,в които съм палил по 2-3 цигари,но ми е простено.
- parno
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Lachko написа:Преди пушех по 1 кутия за 2 дни.
аач

-
- Автомобил: Passat B7
- Двигател: CFFB
В даскало и аз съм пушил половин година. За щастие ги отказах. В момента по една кутия цигари на ден излиза около 1000лв на година или това са ти парите за гориво за ходене на работа и поддръжка на една обикновена кола...
- ace_ventura
- Автомобил:
- Двигател:
Пуша от 10 клас, като станах на 20, реших да ги спра и не пуших 2 месеца, качих 8 кила... по една по две на ден пак пропуших, сега ако ги спирам пак ще си направя диета и ще спортувам за да не кача пак 10 кила. Щото иначе доста солено ще ми дойте това спиране... Най-трудното при спирането при мене беше да се откажа от навика да съм с цигара в ръка...
- BeckoTDI
- Автомобил: VW Touareg-Audi Coupe-VW Golf 3
- Двигател: BPE-ABK-AAZ
Не пуша, вкусвал съм цигара и ми става гадно, даже не понасям дима им. А като взех книжка си направих и следната сметка. По 1 кутия цигари на ден (3лв) - 30 дни в месеца, са 90 лева = ~50 литра нафта или 1000км удоволствие с колата
Твърдо НЕ на цигарите !

- BoromiR
- Автомобил:
- Двигател:
Подкрепям Веско с две ръце . Преди като бях на 13-14 пиших от чиста "гъзарщина" . Но ми дойде ума в главата и осъзнах , че ако ще и най-гъзарските пури да пуша ... , пак ще си остана същото олигофренче
Точно в този период се зарибих и по тази тръпка - Колите . От тогава не пуша и си пръскам всички пари по колата , с която обикалям често горичките и планините . Ако продължавам така сигурно ще доживея 100ка .

Точно в този период се зарибих и по тази тръпка - Колите . От тогава не пуша и си пръскам всички пари по колата , с която обикалям често горичките и планините . Ако продължавам така сигурно ще доживея 100ка .

Тютюн не пуша,а и като гледах това няма как да запаля някога
http://www.youtube.com/watch?v=-DbFBu_I_lA

http://www.youtube.com/watch?v=-DbFBu_I_lA
-
- Автомобил: Passat B7
- Двигател: CFFB
Така е - цигарите и колата са г/д еднакво скъпи. Само дето колата не причинява болети (освен разни психични оклонения
), докато цигарите разно или късно водят до разни гадни болести.

- Anbuch
- Полохолик
- Автомобил: VW POLO 6R
- Двигател: CGGB 2010г
- Контакти:
Да упнем таз хубава тема....
От седмица съм чист
И от ден на ден се чувствам все по-добре. Много ме е страх от пиянските вечери ,че тогава пафкам зверски и досега не съм пил. На 5-тия ден вече не се чуствах никотинозависим ,а от четвъртият ден започнах пак да пия кафе и честно...много ми харесва така - изобщо не го свързвам с цигарите.
Реших се ей така,докато пуших на студа.Като хвърлих фаса си, толкова гадно ми стана след 11 годишното тровене ,че веднага извадих кутията (със 17 цигари вътре) от джоба си и я хвърлих на пътя след което я смачках с крак.
На следващият ден си купих табекс и за седмица съм изпил почти един блистер от 20 хапченца ,като не го пия по схема ,а само при голяма нужда. Първите дни..по една таблетка с кафето беше задължителна. Днес не съм пил и няма и да пия като гледам. Чат пат се сещам за пушенето ,но просто за навика пушене ,а не за необходимоста Това което най-много ми помогна да стигна до тук беше ,като ми се припуши тогава да си казвам неща от сорта : "Спри се бе,как може да си толкова малоумен бе,ще умреш бе,тъпанар,ще хванеш рак,ще оставиш жена си с малко дете,тя ще си намери друг,ще ти блокира двигателя и немож си плати ремонта щото си дал парите си за отрова ииии".....и други тем подобни щуротии дето не са за форума - много не се замислях над тях чесно казано ,ама ме надъхват зверски
От седмица съм чист

Реших се ей така,докато пуших на студа.Като хвърлих фаса си, толкова гадно ми стана след 11 годишното тровене ,че веднага извадих кутията (със 17 цигари вътре) от джоба си и я хвърлих на пътя след което я смачках с крак.
На следващият ден си купих табекс и за седмица съм изпил почти един блистер от 20 хапченца ,като не го пия по схема ,а само при голяма нужда. Първите дни..по една таблетка с кафето беше задължителна. Днес не съм пил и няма и да пия като гледам. Чат пат се сещам за пушенето ,но просто за навика пушене ,а не за необходимоста Това което най-много ми помогна да стигна до тук беше ,като ми се припуши тогава да си казвам неща от сорта : "Спри се бе,как може да си толкова малоумен бе,ще умреш бе,тъпанар,ще хванеш рак,ще оставиш жена си с малко дете,тя ще си намери друг,ще ти блокира двигателя и немож си плати ремонта щото си дал парите си за отрова ииии".....и други тем подобни щуротии дето не са за форума - много не се замислях над тях чесно казано ,ама ме надъхват зверски
- toschomacher
- Автомобил:
- Двигател:
Твърдо съм против цигарите, не понасям дима, а и ми е много гадно в устата от тях. Дори като вдишвам се давя. Освен това си е много пари на вятъра. Общо взето като видя някое 7 годишно с цигарата по улиците и направо падам ат смях и съжаление
. Но всеки решава за себе си. Лошото е, че малките деца са сило податливи от по-големите си връстници и от там се почва като цяло. 

Върни се в “ОФФ-Топик - други”