Панел на парното за vw Golf/Jetta/Corrado от 1985-1992г.
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- NIKeSh0
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Панел на парното ... мк2
Браво мн добре е станало очаквам да видя снимчици вече монтирано на колата 

- Сашо Белята
- Автомобил:
- Двигател:
[quote="blinder"]Човече, готов съм, няистина нямам прозвачен и затова го направих със син транспарент.
Мисля, че стана повече от добре
, довечера като се прибера в нас ще ти го снимам с фотоапарата, че с телефона си е гадно.
Ако ти харесва така давай адрес да ти го пращам.Да те питам има едни 2ве неща на снимката във вортекса, тях да ги правя ли, те трябват ли ти.
Снежинката не е оригиналната, понеже снимката беше много гадна и нямаше как да я направя, затова си измислих една
колега идеално е станало..... можеш ли му закачи някой цветен диод да видим дали ще трябва да е с бял 100% или може и с цветни.
Мисля, че стана повече от добре

Ако ти харесва така давай адрес да ти го пращам.Да те питам има едни 2ве неща на снимката във вортекса, тях да ги правя ли, те трябват ли ти.
Снежинката не е оригиналната, понеже снимката беше много гадна и нямаше как да я направя, затова си измислих една

колега идеално е станало..... можеш ли му закачи някой цветен диод да видим дали ще трябва да е с бял 100% или може и с цветни.
checheneca написа:колега идеално е станало..... можеш ли му закачи някой цветен диод да видим дали ще трябва да е с бял 100% или може и с цветни.
Мога брат, но имам само бял диод под ръка, светнах с една запалка и да ти кажа добре изглежда.
Grants написа::applause:![]()
![]()
Страхотно е! Приемаш ли още поръчки?
Мога и на теб да ти направя, няма проблем...само да не ме пратят в комерса

- divaka
- Автомобил: VW Corrado
- Двигател: 16vG60
много добре е станало и много идейно и аз мисля да се пробвам имаме си рутер който реже по контур в работата само едно въпросче колко мм. е плексигласа,даже ще съм много благодарен ако ми пратиш файла колега blinder 

divaka написа:много добре е станало и много идейно и аз мисля да се пробвам имаме си рутер който реже по контур в работата само едно въпросче колко мм. е плексигласа,даже ще съм много благодарен ако ми пратиш файла колега blinder
Радо, аз ще ти пратя, няма проблем, но има малко объркване в картинките, само да се разбера с човека къде е грешката и ще ти го пратя.
На корадото същото ли е ?
Ако не ти се занимава на фрезата да го правиш, защото е малко, аз ще ти го направя на лазера, дори каквото искаш това ще пише

- dr_hous
- Автомобил:
- Двигател:
яко е станало, и аз работя над подобен проект. когато имам готовност ще кача и малко снимки 

- golfer
- The Мaster of PERNIK TUNING performancе
- Автомобил: Gandalf the Grey
- Двигател: 368kw LPG
- Контакти:
моя панел на парното съм го осветил с диоди.
горният ред свети в синьо
долният ред в ляво свети синьо в дясно червено.
монтирал съм 3мм.диоди.
направеното от blinder е супер.
монтирал съм 3мм.диоди.

golfer написа:моя панел на парното съм го осветил с диоди.
монтирал съм 3мм.диоди.
Благодаря

А как си направил така, че светлините на диодите да не се смесват?
- kasidi
- Автомобил:
- Двигател:
Супер е станало колега

P.S.Нахално ли ще бъде ако помоля да направиш и на мен

P.S.Нахално ли ще бъде ако помоля да направиш и на мен

- Сашо Белята
- Автомобил:
- Двигател:
Здравейте колеги.
От днес има малко развитие по темата с панела.Днеска получих въпросния елемент изработен от колегата Blinder за което страшно много му благодаря.Не сам предполагал че ще може някой да направи такава услуга на непознат.Та ето ена снимка как се получило , качеството е на макс
отвратително но е само за набързо.От утре ще се запретна и ще публукувам снимки за да е по интересна темата.
От днес има малко развитие по темата с панела.Днеска получих въпросния елемент изработен от колегата Blinder за което страшно много му благодаря.Не сам предполагал че ще може някой да направи такава услуга на непознат.Та ето ена снимка как се получило , качеството е на макс

- Don_Castelano
- Автомобил: seat cordoba
- Двигател: ABD 94
Чакаме снимките. Искам и аз такова панелче на парното 

- Сашо Белята
- Автомобил:
- Двигател:
Днеска малко пак побазиках.Нямам много време тези дни затова ще я карам костенурската.
1.Започнахме с демонтаж на панелчето от колата ... става елементарно.Махат се плазгачите като се издърпват внимателно към Вас, също така и ключа за степените на моторчето.Тука прасвам една снимка от нета че не снимах момента на демонтаж.

2.След като го свалиме го разглобяваме внимателно.Аз не внимавах и се чу Прассс ...
От тук следва да обърма малко внимание на следните подробности ограде малко по надоло в снимката.Местата с червен контурса едни малки чопчета които трябва да изчоплите с резец може би.В описанието от колегите от форума на vwVortex става ясно че са пропуснали да обяснят че има още 2 ръбчета в левия и десния край които трябва да изпилите.За да легне перфектно плксигласа.
Само за показно монтирах 2та елемента в вътрешната част на панела за да покажа как трябва да изглежда зглобено.За подсветката работя но бавно.Днес изкочи препятствие налага се да скася 2 диода и докато измисля с кво и то стана време за салатка и ракиа
...
тези дни може и да светне ...
1.Започнахме с демонтаж на панелчето от колата ... става елементарно.Махат се плазгачите като се издърпват внимателно към Вас, също така и ключа за степените на моторчето.Тука прасвам една снимка от нета че не снимах момента на демонтаж.

2.След като го свалиме го разглобяваме внимателно.Аз не внимавах и се чу Прассс ...
От тук следва да обърма малко внимание на следните подробности ограде малко по надоло в снимката.Местата с червен контурса едни малки чопчета които трябва да изчоплите с резец може би.В описанието от колегите от форума на vwVortex става ясно че са пропуснали да обяснят че има още 2 ръбчета в левия и десния край които трябва да изпилите.За да легне перфектно плксигласа.
Само за показно монтирах 2та елемента в вътрешната част на панела за да покажа как трябва да изглежда зглобено.За подсветката работя но бавно.Днес изкочи препятствие налага се да скася 2 диода и докато измисля с кво и то стана време за салатка и ракиа

тези дни може и да светне ...

- titanium69
- Автомобил:
- Двигател:
от къде мога да се сдобия и аз с такова , неска си прецаках моето и ся е супер грозно
който може да ми направи плйиис
който може да ми направи плйиис