Колко струва в България нов G-Lader за Corrado G60?
- fast_t
- Автомобил: VW Corrado G60 1992
- Двигател: PG
Колко струва в България нов G-Lader за Corrado G60?
Понеже от известно време съм в Берлин и не съм се връщал в БГ, ме интересува някой собственик на Corrado G60 ако е сменял, или обслужвал по някакъв начин компресора на колата си, да пише каква сума му е излязъл ремонта. Причината за въпроса ми е, че искам да си купя Corrado G60 и ме интересува каква е разликата в цените на компресорите в BG и DE.
компресор в бг. може6 да намери6 за около 400-600лв. но гаранция никои не дава колко е здухан.за жалост обслужането на г60-компресора е невузможно.НЯМА КОИ!!! ЕЕЕЕ намират се един двама дето ги правят но...и и АЗ да имам една камара компресори и турбини все 6те зглобя не6то.ревизията на компресора би трябвало да се прави на около 50 000км. вклиу4ително и ремука в него които е маи наи важен.комплекта за ревизия е около 300 евро. в ДЕ. ДА 4УКАМ НА ДУРВО МОЯ Е НОВ,НО КОЛКО ЛИ МУ ОСТАВА ЖИВОТЕЦ НЕ СЕ ЗНАЕ.6ТЕ ПЕРЕФРАЗИРАМ ЕДНА ПОГОВОРКА
ДА НЕ БИ РОЛКА СМЕНЯЛО НЕ БИ КОМПРЕСОР 4УПИЛ:) Е НЯМА РИМА АМА СИ Е ТАКА:) И ЗА ФИНИ6 ОТ МОЯ СТРАНА СУМ ЗА Г60 С ДВЕТЕ КУНКИ:) като собственик на G60- USA модел.

- Street Thief
- Автомобил:
- Двигател:
В ботонец има маистор които ми каза 4е ако корадото ми беше Г60 6те6е да му е много по лесно да го поправи (понеже сам сменил компресора с турбо) и в момента доста ме е яд заштото корадото ми седи пове4е от 3 седмици там и 6те дам кам 400 лв за ремонта на турбото (за по4истване и сменяне на втулките евентуално) но така и така 6те дам оште 1000 лв за останалия ремонт .... гарнитури , пилене на глава , гуми на клапаните , 3/4 траби от долу (понеже е пален хаос след размяната).... саединител и про4иен 

-
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Колко струва в България нов G-Lader за Corrado G60?
пичове аз карам Г60 пасат ,на вартящата част на компресора има едн аломиниев борд в които влизат едни оплатители .борда малко е порошен.та трябват ми средната част (вартящата)с уплатнителите .а семерингите и лигерите ги има на всякаде .аз сам ги купувал на 4 км.посока мусагеница в пьрвия блок от доло в магазина цената им е 22 - 24 лв.(ремак,семеринги и лагер).ако някои има представа от каде мога да купя тази средна гадна част уплатнители те ще почерпя.
fast_t написа:Понеже от известно време съм в Берлин и не съм се връщал в БГ, ме интересува някой собственик на Corrado G60 ако е сменял, или обслужвал по някакъв начин компресора на колата си, да пише каква сума му е излязъл ремонта. Причината за въпроса ми е, че искам да си купя Corrado G60 и ме интересува каква е разликата в цените на компресорите в BG и DE.
Във форума има човек , който се занимава с тях . Потърси - 1bar .
Re:
iguana написа:компресор в бг. може6 да намери6 за около 400-600лв. но гаранция никои не дава колко е здухан.за жалост обслужането на г60-компресора е невузможно.НЯМА КОИ!!! ЕЕЕЕ намират се един двама дето ги правят но...и и АЗ да имам една камара компресори и турбини все 6те зглобя не6то.ревизията на компресора би трябвало да се прави на около 50 000км. вклиу4ително и ремука в него които е маи наи важен.комплекта за ревизия е около 300 евро. в ДЕ. ДА 4УКАМ НА ДУРВО МОЯ Е НОВ,НО КОЛКО ЛИ МУ ОСТАВА ЖИВОТЕЦ НЕ СЕ ЗНАЕ.6ТЕ ПЕРЕФРАЗИРАМ ЕДНА ПОГОВОРКАДА НЕ БИ РОЛКА СМЕНЯЛО НЕ БИ КОМПРЕСОР 4УПИЛ:) Е НЯМА РИМА АМА СИ Е ТАКА:) И ЗА ФИНИ6 ОТ МОЯ СТРАНА СУМ ЗА Г60 С ДВЕТЕ КУНКИ:) като собственик на G60- USA модел.
Не си прав нито за цената на комплекта за ревизия ,нито за това че няма кадърни майстори за тях . По - горе съм дал ника на един такъв .

ПРОВЕРИ ЦЕНИТЕ НА МАРКОВИТЕ ПРОДУКТИ И ТОГАВА ПЛЯМПАЙ...
АМАН ОТ ФИЛОСОФИ...

iguana написа::D аве младеж аз от както карам corrado ти сигурно си карал на баща ти жигулата![]()
![]()
...
ПРОВЕРИ ЦЕНИТЕ НА МАРКОВИТЕ ПРОДУКТИ И ТОГАВА ПЛЯМПАЙ...
АМАН ОТ ФИЛОСОФИ...
Аз карам G-60 от преди Ти да смениш Москвича с Корадо . В момент имам две - третото и четвъртото ми . Всички до сега са обслужвани . Знам , колко е цената на комплекта за ревизия , знам кой се занимава с тях . Има хора в България , които са кадърни и се занимават с това . По - горе съм писал един от тях . Хората от форума също знаят при кого да ги обслужват . Само ти не знаеш . НАИСТИНА АМАН ОТ ФИЛОСОФИ .
Върни се в “Scirocco & Corrado”