колеги ,онази вечер забелязасх че не ми светят врътките долу на парното (поло 2001 1.4 тди)
имате ли идея тфа дали е бушонче или нещо друго?
мерси
Не светят врътките на парното ? - Решено
Не светят врътките на парното ? - Решено
Последна промяна от hristo01 на Чет 19 фев 2009 14:58, променено общо 1 път.
- eras3r
- Автомобил: Citroen C5 2014г
- Двигател: 2 0hdi 163hp
- Контакти:
Re: Не светят врътките на парното ?
Най вероятно ти е изгоряла крушката. От бушон май няма как да е.
Последна промяна от pe_aps на Сря 18 фев 2009 13:35, променено общо 1 път.
- eras3r
- Автомобил: Citroen C5 2014г
- Двигател: 2 0hdi 163hp
- Контакти:
ми земете да си ги оправите 
-
dkalfov
- Автомобил: corrado
- Двигател: pg
- Контакти:
hristo01 написа:колеги ,онази вечер забелязасх че не ми светят врътките долу на парното (поло 2001 1.4 тди)
имате ли идея тфа дали е бушонче или нещо друго?
мерси
ми като се замисля те и мойте не светят,като се замисля чак сега си усетил,май не ти пречи на карането,та дори помага(в купето е по-тъмно)ииииии
има доста писано по тоя въпрос,фани един ден разглоби смени и ако не внимаваш ще си блъскаш главата в таблото бая време Re: Не светят врътките на парното ? - Решено
Така 
Колеги след като прекарах цяла сутрин разглобявайки и мъчейки се да открия крушка...
в крайна сметка я намерих - на поло 6N2 се намира под средната врътка за степените - 0 1 2 3 4
Естествено аз разглобих всичко от централната конзола понеже не знаех каде се намира точно крушката! Оказа се че трябва просто да се издърпа средната врътка и под нея се вижда една малка лампичка ( 0.20 ст )Смених я и доколкото видях всичко светна !
Аз направих и следното : разглобих платформата на врътките и почистих прозрачното стъкълце от прах и други мизерии ( прочетох го някаде във форума )
Успех на всички!
Нека бъде светлина

Колеги след като прекарах цяла сутрин разглобявайки и мъчейки се да открия крушка...
в крайна сметка я намерих - на поло 6N2 се намира под средната врътка за степените - 0 1 2 3 4
Естествено аз разглобих всичко от централната конзола понеже не знаех каде се намира точно крушката! Оказа се че трябва просто да се издърпа средната врътка и под нея се вижда една малка лампичка ( 0.20 ст )Смених я и доколкото видях всичко светна !
Аз направих и следното : разглобих платформата на врътките и почистих прозрачното стъкълце от прах и други мизерии ( прочетох го някаде във форума )
Успех на всички!
Нека бъде светлина

Върни се в “Polo, Lupo, Up & Fox”