здравейте колеги,
имам поло 1.4 6n и скоростите ми се включват със малко сила,не влизат със лекота,иначе съидинителя ми отделя добре не буксува пак освен това съм сменял маслото на кутията и жилото на съидинителя.Според вас от къде може да идва проблема.
скорости
Re: скорости
здрасти колега !
значи аз имам подобен проблем моите не само че влизат трудно но и тракат много казаха ми да сменя някви фтуллки които не били скъпи
значи аз имам подобен проблем моите не само че влизат трудно но и тракат много казаха ми да сменя някви фтуллки които не били скъпи
-
ZaZaRoKa
- Автомобил:
- Двигател:
не знам дали са втулки но аз сам си наумил като за първо време да сменя съидинителя.пак после акоо не се оправи ще търся другаде проблема.
Как ще сменяш скоростна кутия?!!?!?!
На Пасат 2 имах подобен проблем и се оказа че е от жилата, поне така ми каза моя майстор.
На Полото което си взех сега подобен проблем обаче няма, всичко влиза от веднъж.
На Пасат 2 имах подобен проблем и се оказа че е от жилата, поне така ми каза моя майстор.
На Полото което си взех сега подобен проблем обаче няма, всичко влиза от веднъж.
- Lizard
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
ZaZaRoKa написа:здравейте колеги,
имам поло 1.4 6n и скоростите ми се включват със малко сила,не влизат със лекота,иначе съидинителя ми отделя добре не буксува пак освен това съм сменял маслото на кутията и жилото на съидинителя.Според вас от къде може да идва проблема.
Колега 1-во можеш да провериш избирача на скорости. Той се намира в задната част на скоростната кутия. От скоростният лост посредством лостова система се избира предавката. Изибирача на скорости се свързва с болт с лост-а идващ от скоростния лост. Тази връзка може да се настройва, като се променя позицията на лоста спрямо избирача, което променя дължината на хода на самия избирач.
Най-лесно на канал или подемник. Трябват да сте поне 2ма, един да отдолу да настройва, а другия от горе да проверява дали скоростите влизат нормално.
Върни се в “Polo, Lupo, Up & Fox”