Дроселна клапа на Голф 4
-
- Автомобил:
- Двигател:
Дроселна клапа на Голф 4
Не ми трябват с цени.Тези сайтове особено руския е показано много добре със схеми.Благодаря ти Каспър!А има ли подобни на тези ,но български?
- Каспър
- Автомобил: Insignia A Sports Tourer 2014 4x4
- Двигател: A20NHT Turbo 250 HP
Re: Дроселна клапа на Голф 4
Предполагам, че забелязваш, че вместо 'нов отговор' пускаш 'нова тема' или това е защото са ти заключили двете стари теми
Прочети първо правилата за постване и после свикни да използваш търсачката. За български сайтове не знам. За напред, ако те интересува нещо конкретно използвай личните съобщения (полето бележка).

-
- Автомобил:
- Двигател:
А може ли някой да ми каже от какво друго може да се менят оборотите на Голф 4 1.6 1999 г. 101 коня AKL освен от дроселната клапа.Предварително благодаря!
- pedalchobaba
- Автомобил:
- Двигател:
На първо четене се сещам за откачен някой от вакумите по всмукателния колектор. Разбира се причините могат да са много. Дай повече инфо.
Колата има ли газ. Скоро правено ли е нещо по нея.
Ей такива ми ти неща.
Колата има ли газ. Скоро правено ли е нещо по нея.
Ей такива ми ти неща.
-
- Автомобил:
- Двигател:
Ами колата нямя газ(но мислим да слагаме газово).Взета е преди 20 дена и освен масла,филтри,свещи и ремъци не е сменяно друго.
- Каспър
- Автомобил: Insignia A Sports Tourer 2014 4x4
- Двигател: A20NHT Turbo 250 HP
tinka_s написа:Ами колата нямя газ(но мислим да слагаме газово).Взета е преди 20 дена и освен масла,филтри,свещи и ремъци не е сменяно друго.
Препоръчвам първо колата да я оправите на бензин. Да я покараш известно време за да видиш как се държи и едва след като си сигурна, че на бензин всичко е наред да слагаш газ. Този мотор не е ли с пластмасови всмукателни колектори? Ако е така само газов инжекцион.
- giotto
- Автомобил: VW Passat B7 Variant
- Двигател: CFFB
Колежке,преди да копуваш нов дросел, пробвай първо с почистване. Струва 10-15 лв. (може и по-малко, но едва ли повече) в някой сервиз.
- badjo-vw
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
tinka_s написа:А може ли някой да ми каже от какво друго може да се менят оборотите на Голф 4 1.6 1999 г. 101 коня AKL освен от дроселната клапа.Предварително благодаря!
сондата на тая кола гледана ли е

-
- Автомобил:
- Двигател:
Ами помпата не е гледана,но като ми я закачиха на компютърна диагностика и ми казаха,че е дроселова клапа.Но въобще не ми казаха че може да се почистват,а ми казаха да купя нова.Аз пък не разбирам ако клапата е замърсена какво ще и пречи защото тя нали се отваря и затваря,а ако е зацапана би трябвало да не е проблем, защото пак ще се отваря?!
- egoist_ok
- Автомобил: Golf 4 TDI 4 motion
- Двигател: ARL 2002
tinka_s написа:Ами помпата не е гледана,но като ми я закачиха на компютърна диагностика и ми казаха,че е дроселова клапа.Но въобще не ми казаха че може да се почистват,а ми казаха да купя нова.Аз пък не разбирам ако клапата е замърсена какво ще и пречи защото тя нали се отваря и затваря,а ако е зацапана би трябвало да не е проблем, защото пак ще се отваря?!
Здрасти колежке и аз си мислех "[url]какво толкова и пречи като се е пооцапала малко, то дупка голяма[/url]" но имало значение. Аз карам Г4 1,6 АКЛ и в началото ми менеше оборотите и почистих клапата и после на компютър за настройка и се оправиха нещата
Последна промяна от egoist_ok на Вто 17 фев 2009 20:51, променено общо 1 път.
- badjo-vw
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
проблем си е който е гаденtinka_s написа:Ами помпата не е гледана,но като ми я закачиха на компютърна диагностика и ми казаха,че е дроселова клапа.Но въобще не ми казаха че може да се почистват,а ми казаха да купя нова.Аз пък не разбирам ако клапата е замърсена какво ще и пречи защото тя нали се отваря и затваря,а ако е зацапана би трябвало да не е проблем, защото пак ще се отваря?!

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”