Какъв "подарък" сте намирали в колата си?

Автомобилни теми, които не са свързани с Volkswagen
Потребителски аватар
Escap3
Автомобил: 280hp TDI
Двигател: 1Z

Re: Какъв "подарък" сте намирали в колата си?

Мнениеот Escap3 » Вто 17 фев 2009 15:56

Тея монети дето ги намирате хората ги слагат нарочно(ако са суеверни :lol: ) преди да си продадът колата за да е здрава и да не се чупи. :) В моята имаще на много места скрити

Потребителски аватар
moncho8920
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот moncho8920 » Сря 18 фев 2009 0:11

При мен, под стойката на акумолатора (идея си нямам защо точно там) две малки камачета, все едно от скална маса, и едно заоблено с диаметар около 3см. Приличаше на тези дето се продаваха по саборите по две и като ги удариш едно в друго и пукаха. Само дето това е седяло там с години и тежи доста. Тия австриици...
Наи-странното е, че беше доста забутано, махам си аз акумолатора, махам и металната стойка и те там. Няма как да се набутат сами, невазможно. Сигорно е имало :bishop и дълги километри жив и здрав mhihi

Потребителски аватар
embi4a
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот embi4a » Сря 18 фев 2009 10:24

Аз намерих в жабката кръст с разпятието на верижка. Още си е в колата. И малка икона залепена на таблото до запалката. Явно човека е бил набожен. Само, че в колата е пушено в промишлени размери...

Потребителски аватар
evgata
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот evgata » Сря 18 фев 2009 20:40

:) Аз на сенника намерих закачено нещо подобно на тия ордените дето са по униформите на военните но малко. :) Още си седи там.

Потребителски аватар
nurv
Автомобил: Audi A6
Двигател: ALF

Мнениеот nurv » Сря 18 фев 2009 21:38

В колата на баща ми намерихме една опашка от заек. В моята имаше визитка на собственика на автокъщата в Германия от където е купена колата. Оказа се, че е българин и че ми е градски!

Потребителски аватар
deluX
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот deluX » Сря 18 фев 2009 22:56

В жабката имаше играчка от шоколадово яйце, а в багажника 2 ренгенови снимки + някакви чертежи...предишния собственик е бил учител по физика...

sale
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот sale » Съб 21 фев 2009 15:28

една позната преди повече от 10 години,като и отвориха предния фар в него имаше пистолет

Потребителски аватар
georgivw
Автомобил: vw golf 4
Двигател: tdi

Мнениеот georgivw » Съб 21 фев 2009 16:41

намерих си шестограм в джоба на седалката и дистанционо за вратата на гараж :mrgreen:

Потребителски аватар
rokera
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот rokera » Нед 22 фев 2009 13:07

На мене пък най късметлийската кола ми беше едно Сузуки, което уж купих за жена ми пък си си го търкалях аз сума ти време. Това беше по времето, когато бяха актуални видеоклубовете демек преди повече от 10 години та и аз имах такъв. Значи спирам пред клуба една сутрин и си викам айде сега една гимнаститика хем полезно хем да позачистя колата и о чудо като вдигнах задната отдолу съкровище. За мен си намерих сребърно пръстенче черепче с камъчета за очички, жена ми си намери забито в дунапрена отдолу на седалката златно пръстенче явно немско, че беше 8 карата с камъче и две шепи синджири, брошки и какво ли още не с които зарадвах хлапета дето идваха за касети. Явно са изпадали през дупките за коланите та уж малка кола ма голямо търкаляне ще да е било отзад.

Потребителски аватар
UltraNord
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот UltraNord » Нед 22 фев 2009 16:23

Аз па си намерих ароматизаторче с форма на мече в предния подлакътник :banana :Mr Green Fun

Потребителски аватар
The_Game
Автомобил: Golf IV
Двигател: ALH 1999

Мнениеот The_Game » Нед 22 фев 2009 16:49

Намерих в багажника някакаво старо дистанционно за аларма, и във жабката ароматизаторче :mrgreen:

VIRUSS
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот VIRUSS » Вто 24 фев 2009 9:43

Когато си купих колата от Германия,преди 6 месеца имах повечко багаж и реших да вдигна задните седалки и............ :shock :shock :shock
Патрони Магнум 45кал. 2броя :shock :roll: :shock и направо ги метнах в една гора,че толкоз граници...
И прерових цялата кола после и .........още едно под резерната гума :shock след още 20мин ровене не намерих повече. :mrgreen:

Потребителски аватар
niki79
Автомобил: passat b6
Двигател: BMP

Мнениеот niki79 » Вто 24 фев 2009 10:26

Аз моята си е купих от тук (България),човека както си я караше така слезе от нея без да пипа нищо. :да: Намерих слънчеви очила,ароматизатор за пепелник,около 2лв.на монети,16лв.на банкноти,около 20 диска с музика и пакетче дъвки :banana .Ама и човека излезе голям пич,отидох да му ги върна,а той почерпи по бира :beer и каза (колата вече е твоя,така че каквото има в нея си е твое)Евала на такива хора :bowdown

Потребителски аватар
stanko_g
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот stanko_g » Вто 24 фев 2009 16:40

В моята в жабката намерих оригналното капаче което скрива мястото за касетофона,неква разтягаща се поставка за чаша,ключодаржател на vw и отзад в багажника комплект м@ини за чистене на прозорци :D :lol:

Потребителски аватар
parabadabal
Автомобил: VW Golf 3 GT
Двигател: AEK
Контакти:

Мнениеот parabadabal » Сря 25 фев 2009 9:40

аз си намерих няколко евро цента и една запалка. всичко беше в едната релсичка на шофьорската седалка. пък най-странното е че в колата изобщо не личи да е пушено

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”