Lookout2 написа::?: правя го без да се замислям трябва да е изпрати но може и да съм сбъркал,но това щее 2 или 3 мнение не вярвам чак толкова да съм изперкал
трябва да е горното
Значи не бъркаш, горното е

Lookout2 написа::?: правя го без да се замислям трябва да е изпрати но може и да съм сбъркал,но това щее 2 или 3 мнение не вярвам чак толкова да съм изперкал
трябва да е горното
blinder написа:Нужно ли е клиповете от vbox7, youtube и от още един куп сайтове да се постват по този "модерен" напоследък начин.Защото незнам при другите колеги как е, но при мен чувствително се влоши зареждането на страниците, макар че компютъра ми е силен.
Внушаваш сиblinder написа:Нужно ли е клиповете от vbox7, youtube и от още един куп сайтове да се постват по този "модерен" напоследък начин.Защото незнам при другите колеги как е, но при мен чувствително се влоши зареждането на страниците, макар че компютъра ми е силен.
vasstop написа:Внушаваш сиblinder написа:Нужно ли е клиповете от vbox7, youtube и от още един куп сайтове да се постват по този "модерен" напоследък начин.Защото незнам при другите колеги как е, но при мен чувствително се влоши зареждането на страниците, макар че компютъра ми е силен.
Dragogt: защото клипа въобще не тръгва да се зарежда докато не цъкнеш PLAY
до тогава е само една картинка...
GREEN_lADY написа:http://vwclub.bg/forum/viewtopic.php?t=81944
много си нервен нещо!!да не пита човек нещо еба си майката.DragoGT написа:а стига бе!
айде поне прегледай предната страница от темата!
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
ABSOLUT написа:...
2.Тука в някои теми ми изписва следното:
И изглежда не виждам някои снимки в дадената тема. На какво се дължи?
misho_golfa написа:Защо в платени не ми показва снимките , които са качени на форума?Код: Избери всички
Спрете да използвате шибания picvalley!!!веселин написа: забелязвам че доста снимки които съм сложил чрез picvalley :
Върни се в “ОФФ-Топик - други”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 44 госта