Има всякакви видове грешки, но...
Просто прочетете писанията на колегата
gibeibi. Няма да съжалявате. Макар и малко те са изключително ценни и забавни. Просто "перла в короната на правописа", тук не пишем за А или Ъ, липсват ли точки или не... Правописни грешки от ново поколение, нямам повече думи четете и се забавлявайте.
Много ме кефят. Дори съм си ги копирал в един файл на компа.
Продавам Vw Passat 2.5 Tdi 4motion,Triptronik,Кожа,металик,На 4асти е давам колата е катострофирала двигатела е здрав и скороситите също за по подробна информация на телефон...
Двигатела на колата е перфектен колата може да се види на място по сяко едно време цена за цялата кола по договаряне ! тел:
Имам проблем като натисна гаста на колата при тругване и се усеща нещо като трептене направо ти рови в мозука обаче като е карам със по малко гас не е чак толкова носи гумите от вуншната страна много ще сум благодарен ако некой сподели какво може да и е , колата е Пассат б5 2.5 ТДИ V6 4х4 , и е автоматик !!!
за едната страна са 3 шарнира и един лагер , значи общто 6 шарнира и 2 лагера , от каде мога да ги взема от пловдив на изгодна цена и каде могат да ми ги направят добре ?
Имам пассат 2.5 тди оставих го бес дизел и след това сипах и започна да пуши много и на 4000 оборота колата неможе да ми са исфорцира да превклучикакто на следващтата скорост препоручаха ми да карам сус добавка за диулзите карам ве4е 1500 км тука и има много малко подобрение , много ще сум благодарен ако напишете какво може да и е !!
имам кола пасат 2000 година,4x4,2.5 TDI,v6,автоматик,Triptronik оба4е имам един проблем при километража сфети една лмби4ка с удивителен знак а на копютара ми пише постояно STOP! и нещто друго ама е на друг език мн ще сум благодарен ако некои каже от какво може да е това ,ходих до сервиз оба4е неми казаха мн казаха 4е е неква прожинка от ру4ната кум задните накладки и небила зака4ена !!!