Очаквам отговор , благодаря ви
mk2 не върви нещо :(
mk2 не върви нещо :(
Здравейте колеги . Имам едно голфче на 350 000 км 1.6 моно инжекциика , обаче не върви нещо . Смисъл набира бавно , дига до 130 със зор на газ . Имам приятели със същите коли дето на газ ускоряват много по-бързо , вдигат около 160-170 .. обаче при мен не знам защо така се получава . Мислих да ходя на елкон , да правя регулаж на газ и бензин и да сменям свещи и кабели при необходимост . Струва ли си ? Ще стане ли или просто колата е амортизирана вече , макар че е много добре поддържана - само нещо да и стане и влиза в бокса .
- Winner25
- Автомобил: VW Passat B4 B6
- Двигател: ABS BKC
Re: mk2 не върви нещо :(
Ако на бензин върви добре, значи проблема е в газовата 
Не съм много на ясно . От Пловдив съм , къде мога да я закарам да я преслушат , да я видят какво и е и да я оправят ?
Много си го обичам тва голфче , от както взех книжка съм с него 9-10 месеца , грижа си се за него сменях му карбуратор . Стария пиербург сдаде багажа на вакумите и слагах нов . Окачването и повечето неща по ходовата част също са новички .. ама само тоя вървеж ме тормози
И да попитам , струва ли си монтирането на ел.заключване на предните врати ?
Много си го обичам тва голфче , от както взех книжка съм с него 9-10 месеца , грижа си се за него сменях му карбуратор . Стария пиербург сдаде багажа на вакумите и слагах нов . Окачването и повечето неща по ходовата част също са новички .. ама само тоя вървеж ме тормози
- kasidi
- Автомобил:
- Двигател:
Колега как така 1,6 моно с карб пиербург и с вакуми.За МК2 говориш нали?Моя беше същия но не е моноинжекция.Ако си на газ провери си гозовата.Моята правеше 185 на газ 

какъв разход даваше , колега ? 
А "виждането" на газовата къде може да стане ? На обикновен елкон или ?
А "виждането" на газовата къде може да стане ? На обикновен елкон или ?
- kasidi
- Автомобил:
- Двигател:
При някой газаджия.А за разхода на дълго към 8 беше,много зависи как ще ти пипнат изпарителя.
- kasidi
- Автомобил:
- Двигател:
Аз съм от Търговище,ако има някой колега от Пловдив да те насочи 

- Fripon_X
- Автомобил:
- Двигател:
ogata написа:Не съм много на ясно . От Пловдив съм , къде мога да я закарам да я преслушат , да я видят какво и е и да я оправят ?![]()
Много си го обичам тва голфче , от както взех книжка съм с него 9-10 месеца , грижа си се за него сменях му карбуратор . Стария пиербург сдаде багажа на вакумите и слагах нов . Окачването и повечето неща по ходовата част също са новички .. ама само тоя вървеж ме тормози![]()
Пич ти май си тука да си чешаш езика. Колегата ти каза отиди на газаджия. И това с вратите си е лично твое виждане за нещата.

виж ся , тва че имаш голф от 20 години и още не можеш да го смениш щото нямаш възможност не е мой проблем . Не разбирам чак толкова от коли щото за мен газта може да се оправи и на обикновен елкон , но явно не е така . Относно моето виждане на нещата - то е ... щом няма , значи не му трябва . Само дето преди 20 години е било дефицит че да го има , а сега е на смешна цена . Просто исках да попитам дали някой има наблюдение върху ел.заключването монтирано допълнително ... Fripon трябва да се замислиш над офанзивността си , колегата kasidi eвала .. всичко ми обясни като на нормален човек , а не като някой дето като има еди си колко години стаж за волана и все едно е хванал Господ за шлифера ... 

- Fripon_X
- Автомобил:
- Двигател:
ogata написа:виж ся , тва че имаш голф от 20 години и още не можеш да го смениш щото нямаш възможност не е мой проблем . Не разбирам чак толкова от коли щото за мен газта може да се оправи и на обикновен елкон , но явно не е така . Относно моето виждане на нещата - то е ... щом няма , значи не му трябва . Само дето преди 20 години е било дефицит че да го има , а сега е на смешна цена . Просто исках да попитам дали някой има наблюдение върху ел.заключването монтирано допълнително ... Fripon трябва да се замислиш над офанзивността си , колегата kasidi eвала .. всичко ми обясни като на нормален човек , а не като някой дето като има еди си колко години стаж за волана и все едно е хванал Господ за шлифера ...
Моята офанзивност е породена от това че адекватното отговаряне не ти е присъщо според мен. А и да ти кажа едно нещо, да видиш че не съм злонамерен, което на мен ми помогна "Неволята учи". От както имам Голф (от 2 години и малко) съм се сблъскал със почти всичко което може да се случи на една кола (кърпежи основен ремонт и ел система) което сам съм се опитал да оправя. Е в повечето случаи успявах. Такаче предлагам ти намери си дружка в ПД или отивай на събиранията на форума там и ще се научиш сам да си правиш газовата уредба вървежа и там каквото изникне. Успех.