Задни светлини
- make666
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Задни светлини
А колко вата са крушките на предните фарове за мъгла.Благодаря
- Winner25
- Автомобил: VW Passat B4 B6
- Двигател: ABS BKC
make666 написа:А колко вата са крушките на предните фарове за мъгла.Благодаря
55w
На каква кола все пак

- make666
- Автомобил:
- Двигател:
Става дума за Пасат 1992 г. - фаровете за мъгла.
А , другите фарове с крушки H4 ли са?Нямам релета и ксенон
А , другите фарове с крушки H4 ли са?Нямам релета и ксенон
- radotom
- Модератор
- Автомобил: Passat B6
- Двигател: CBBB
На В3 оснвните фарове са с Н4 55/60W крушки, а фровете за мъгла са 55W наистина.
Някъде бях гледал и 100W, но пък във форума има снимки на добре стопени рефлектори на тези фарчета, тааа...
Някъде бях гледал и 100W, но пък във форума има снимки на добре стопени рефлектори на тези фарчета, тааа...

- make666
- Автомобил:
- Двигател:
Благодаря!
- zfa159
- Автомобил: Mitsubishi Outlander + B4 Syncro
- Двигател:
- Контакти:
За малките фарчета (за мъгла т.е.) е проблем с 100W крушки понеже рефлектора е много малък и на В3 е пластмасов...и се стопяват много бързо.
За самите фарове не е проблем 100W крушка понеже корпуса и рефлектора е по-голям и охлаждането е по-добро.Преди да си сложа и аз 100W крушки на фаровете се консултирах с няколко колеги и казаха,че за доста време вече (4 години+) нямат проблеми с рефлекторите.Пък и за 4 години и да се скапе рефлектора не е драма - възстанояват се а и фаровете 2-ра ръка не са толкова скъпи..а заради лоши фарове може да се вкараш в здраво приключение.
За фарчетата за мъгла имаше една тема,как един колега си е рециклирал неговите и как е сменил рефлектора с метален от В4 или Голф 3-ка и наситина си е направил халогените перфектни.
Успех!
За самите фарове не е проблем 100W крушка понеже корпуса и рефлектора е по-голям и охлаждането е по-добро.Преди да си сложа и аз 100W крушки на фаровете се консултирах с няколко колеги и казаха,че за доста време вече (4 години+) нямат проблеми с рефлекторите.Пък и за 4 години и да се скапе рефлектора не е драма - възстанояват се а и фаровете 2-ра ръка не са толкова скъпи..а заради лоши фарове може да се вкараш в здраво приключение.
За фарчетата за мъгла имаше една тема,как един колега си е рециклирал неговите и как е сменил рефлектора с метален от В4 или Голф 3-ка и наситина си е направил халогените перфектни.
Успех!