Локални сбирки в Пловдив- АРХИВ

Организация и провеждане на клубните сбирки!
Потребителски аватар
Persefona
Пололизирана
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Re: Локални сбирки в Пловдив всеки четвъртък 19.00 ч.

Мнениеот Persefona » Пет 13 фев 2009 18:41

radotom написа:Не я тормозете за момента, че вчера, по време на срещата, разбра момичето, че днес, в 8.30 сутринта трябва да е на практика.... 3-дневна...
Не ми се мисли в колко е станала, че да стигне навреме...

Мдаммм, тази сутрин малко ми беше зор ставането в 5, но добре, че владея тъмните сили и такива неща не могат да ме уплашат death 8-) mhihi
Много благодаря за срещата снощи, беше си наистина :heavymetal: Наистина ли всяка седмица се събирате толкова много хора? :shock
П.П.:След малко най-накрая ще открия къде съм завряла кабела за фотоапарата :? и почвам с компроматите :twisted:

Потребителски аватар
chefo_
Автомобил: vw golf 97 ubi
Двигател:

Мнениеот chefo_ » Пет 13 фев 2009 19:34

Persefona написа:
radotom написа:Не я тормозете за момента, че вчера, по време на срещата, разбра момичето, че днес, в 8.30 сутринта трябва да е на практика.... 3-дневна...
Не ми се мисли в колко е станала, че да стигне навреме...

Мдаммм, тази сутрин малко ми беше зор ставането в 5, но добре, че владея тъмните сили и такива неща не могат да ме уплашат death 8-) mhihi
Много благодаря за срещата снощи, беше си наистина :heavymetal: Наистина ли всяка седмица се събирате толкова много хора? :shock
П.П.:След малко най-накрая ще открия къде съм завряла кабела за фотоапарата :? и почвам с компроматите :twisted:

хъммммм :) толкова хора се събираме да :) но нека спомена 4е клуба ни се разраства може би всеки ден и все пове4е хора разбират за него благодарение на "рекламата на сайта" който правим 4рез стикерите по колите си!
пък за тва дали толкова хора се събираме на заведение ..... ц ц ц нее верно! просто искахме да ви покажем на софиянци 4е от пловдив сме по сериозни,ам не на ядене и на пиене,а й на каране :),което ще покажем на шампионата 8)

Калоян Крумов
Автомобил: vw mk2 Candy Blue
Двигател:

Мнениеот Калоян Крумов » Съб 14 фев 2009 23:34

Колеги обърнете малко внимание на viewtopic.php?f=4&t=129856

Потребителски аватар
joroaleks
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот joroaleks » Нед 15 фев 2009 15:26

Вечерта омв ? :beer

devil_vas
Автомобил: BMW 330Cd 261hp 591nm
Двигател:

Мнениеот devil_vas » Нед 15 фев 2009 16:12

ае как може да ходите на тва ОМВ дето е пълно с дечурлига и някви пубери да им слушате тъпите коментари. и най-якото по време на цялата седянка е да дойде патрулката и да ви каже да се умитате :| всички стърчат на тва ОМВ като пънове и чакат някой да направи няква селска изцепка, за да го изкомнетират :evil:

Потребителски аватар
joroaleks
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот joroaleks » Нед 15 фев 2009 16:15

devil_vas написа:ае как може да ходите на тва ОМВ дето е пълно с дечурлига и някви пубери да им слушате тъпите коментари. и най-якото по време на цялата седянка е да дойде патрулката и да ви каже да се умитате :| всички стърчат на тва ОМВ като пънове и чакат някой да направи няква селска изцепка, за да го изкомнетират :evil:

чакай бе ние просто пием кафе :012:

devil_vas
Автомобил: BMW 330Cd 261hp 591nm
Двигател:

Мнениеот devil_vas » Нед 15 фев 2009 16:17

да ве да, тия ги разпраай на някой друг... като че ли и аз не съм всиял там преди :lol:
неделя вечер, кафе да се пие баш на това ОМВ не е случайна работа :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
joroaleks
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот joroaleks » Нед 15 фев 2009 18:15

devil_vas написа:да ве да, тия ги разпраай на някой друг... като че ли и аз не съм всиял там преди :lol:
неделя вечер, кафе да се пие баш на това ОМВ не е случайна работа :lol: :lol: :lol:

За изцепките и за коментарите след това наистина си прав :да: .... но относно мен си аз просто пия кафе без изцепки и.т.н в краина сметка секи си има глава на раменете не за равновесие :talk: :banana

Потребителски аватар
plamen032
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот plamen032 » Нед 15 фев 2009 18:17

devil_vas написа:да ве да, тия ги разпраай на някой друг... като че ли и аз не съм всиял там преди :lol:

В този живот няма нищо случайно. Всеки си има глава на раменете . От там нататък кой какво прави си е негова работа, той си носи последствията...стига да не вкарва и други в беля (за жалост често срещано явление ). П.С. за всичките ми ходения съм се пускал 2 пъти и то преди доста време...когато ми се юрка го правя някъде извънграда, без опасност за мен и околните

Потребителски аватар
joroaleks
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот joroaleks » Нед 15 фев 2009 19:33

plamen032 написа:

В този живот няма нищо случайно. Всеки си има глава на раменете . От там нататък кой какво прави си е негова работа, той си носи последствията...стига да не вкарва и други в беля (за жалост често срещано явление ). П.С. за всичките ми ходения съм се пускал 2 пъти и то преди доста време...когато ми се юрка го правя някъде извънграда, без опасност за мен и околните

:applause: :applause: :applause: :да:

Потребителски аватар
gyleto
Автомобил: Golf 2
Двигател: PL 1991

Мнениеот gyleto » Нед 15 фев 2009 23:30

Здрасти на всички! Погледнете темата в "Организационен" 1-во форумно събиране на Крушунски водопади 11-12 Април 2009. Аз и брат ми сме "за", надяваме се, че и вие ще имате желание да посетите едно хубаво място в България, където да хапнем и да пийнем всички заедно! :BBQ :beer : vw fen

Потребителски аватар
Mafiot^
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Mafiot^ » Пон 16 фев 2009 0:43

gyleto написа:Здрасти на всички! Погледнете темата в "Организационен" 1-во форумно събиране на Крушунски водопади 11-12 Април 2009. Аз и брат ми сме "за", надяваме се, че и вие ще имате желание да посетите едно хубаво място в България, където да хапнем и да пийнем всички заедно! :BBQ :beer : vw fen

т'ва е много добра оферта само трябва да се видят някой допълнителни фактори :talk:
Иначе неска бях на няква писта към Кало Конаре да погледам дръпки пък и пуснах няколко пъти голфа. мярнах и колега с една троика голф ама не видях номера - само логото на клуба.

Потребителски аватар
chefo_
Двигател:

Мнениеот chefo_ » Пон 16 фев 2009 12:59

Mafiot^ написа:
gyleto написа:Здрасти на всички! Погледнете темата в "Организационен" 1-во форумно събиране на Крушунски водопади 11-12 Април 2009. Аз и брат ми сме "за", надяваме се, че и вие ще имате желание да посетите едно хубаво място в България, където да хапнем и да пийнем всички заедно! :BBQ :beer : vw fen

т'ва е много добра оферта само трябва да се видят някой допълнителни фактори :talk:
Иначе неска бях на няква писта към Кало Конаре да погледам дръпки пък и пуснах няколко пъти голфа. мярнах и колега с една троика голф ама не видях номера - само логото на клуба.

стига с това ядене и пиене беееее! някои хора са на диета! стига! само муаме дайте малко спорт ам без колите 4е тия коли ни направиха мързеливи :) или поне мене :) ина4е за джамбурето нямам нищо против ам мно дале4е бе то тва на две туби бензин от тука! иина4е така като се заглеждам си заслужава! 8)

Потребителски аватар
Mafiot^
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Mafiot^ » Сря 18 фев 2009 12:49

chefo_ написа:
Mafiot^ написа:

стига с това ядене и пиене беееее! някои хора са на диета! стига! само муаме дайте малко спорт ам без колите 4е тия коли ни направиха мързеливи :) или поне мене :) ина4е за джамбурето нямам нищо против ам мно дале4е бе то тва на две туби бензин от тука! иина4е така като се заглеждам си заслужава! 8)

chefo_ иаз съм на диета бе спокойно няма да ядем само пиене :). Обаче Верно си е бая път до там ама ако се измисли нещо най-много да метна палатката в багажника и да ходим. Сега остана и някои да предложи 2-те туби бензин и работата е уредена. :lol: пък бирата ще е от мен :P

Потребителски аватар
chefo_
Двигател:

Мнениеот chefo_ » Сря 18 фев 2009 18:31

8)

chefo_ иаз съм на диета бе спокойно няма да ядем само пиене :). Обаче Верно си е бая път до там ама ако се измисли нещо най-много да метна палатката в багажника и да ходим. Сега остана и някои да предложи 2-те туби бензин и работата е уредена. :lol: пък бирата ще е от мен :P[/quote]
ми бензина е на бензиностанцията бе отиваме и ни го дават :) до там са 194 километра както и да го смятаме си е един резервуар бензин защото предполагам 4е доста хора ще се комбинират! така 4е на мене ми е се тая.
колкото пове4е хора толкова пове4е шоу! за пиене... то няма да липсва :)

Върни се в “Организационен”