Просто съм без коментар дано поне каското несе изложат и да покрият щетите.
И евентуално ако някой някъде чуе нещо да се продават такива фарове (в което силно се съмнявам) да знаете, че са мойте.

Фаровете бяха такива

А това е Голфа

ABSOLUT написа:Аре стига бе, ебаси мангалите скапани. Съжалявам за случката. Кво са се огледали в тях дееее.... техната мама. Лупата ли ги е привлякла, защото май няма много фарове за Г3 с лупи.
Night_elf написа:Колега аз съм направо потресена ..
Миналата седмица на един приятел с голф 3ка му свалиха фаровете ей така ..Беше с ангелски очи .. Купи си нови .. сложи ги и вчера пак са му ги свалили ... Мамицата им мръснаа
Манафите нещо много са се развилняли ....
Marty написа:Night_elf написа:Колега аз съм направо потресена ..
Миналата седмица на един приятел с голф 3ка му свалиха фаровете ей така ..Беше с ангелски очи .. Купи си нови .. сложи ги и вчера пак са му ги свалили ... Мамицата им мръснаа
Манафите нещо много са се развилняли ....
Еми то да и аз чувам че яко из цяла София се оплакват хората за подобни неща. Явно наистина от тия кризи ли е незнам кво много гладни хорица явно има или те просто са си такива незнам немога да разбера.....
kacho написа:колега, кофти за случката, като гледам май е станало на Персенк. аз съм на кричим, на мене ми ги свиха пред гаража посред бял ден, със все решетка - всичко бяха отскубнали. това са кварталните наркомани, които се знаят много добре от полицаите от 4-то, обаче ония си драпат мад.те и не правят нищо въпроса. на мене каското не ми ги покри - лев инс
Marty написа:Мале колега ти направо ме отчая, ако не наплатат никви пари ще е моу зле работата напрао вече ми писна и скапана държава и све. Тука братче колко по се бориш да постигнеш нещо толко по гледат да те тъпчат вече нищо не би ме очудило.
LILO&STICH написа:дам,колегата group духна и той така.Ама и стоповете май заминаха и задния джам.Грозна работа ей![]()
Затова скоро няма да си вземам VW колкото и да ми е любимо
LILO&STICH написа:Затова скоро няма да си вземам VW колкото и да ми е любимо
blinder написа:BTW аз не съм виждал други така окепазени коли, освен Г3
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 28 госта