Помпа за ABS - Поло 2000г

Техническа и сервизна информация за Polo, Lupo, Up и Fox
Потребителски аватар
pitbul_bolid_205
Автомобил:
Двигател:

Помпа за ABS - Поло 2000г

Мнениеот pitbul_bolid_205 » Сря 18 фев 2009 17:18

Здравейте колеги, спешно търся помпа за АБС за една приятелка. Колата и е Фолксваген Поло 2000г, мотора е 1.4, мисля 8 клапана, бензин. Идея си нямам от къде може да се купи тази част и как се продава - целя АБС или само помпата. Днес е ходила на диагностика и са и казали че именно помпата на АБС-са трябва да се смени. Моля помагайте, кой с каквото може - информация, цени, магазини, автоморги, снимка на частта - всичко е от полза.
Предварително благодаря на отзовалите се!
Поздрави!

Потребителски аватар
masiven
Автомобил: Passat B6+Passat CC+Seat+Yaris
Двигател:

Re: Помпа за ABS - Поло 2000г

Мнениеот masiven » Сря 18 фев 2009 22:31

Незнам до колко ще съм полезен но ще споделя моя опит с ABS-а. Преди около 6 месеца ми светна лампата на абс-а (съответно не работеше) и отидох на диагностика която показа че трябва да се смени въпросната помпа. Та започнах да търся и цените бяха м/у 890 и 1600 лв. Но преди да се набутам с тези солени пари си смених накладките и дисковете,след смяната им абс-а заработи веднага и от тогава насам проблеми нямам. Не казвам сега да хукнеш да сменяш дискове и накладки защото може при теб може наистина да е от помпата, но при мен вместо помпа просто смених тези консумативи.

Върни се в “Polo, Lupo, Up & Fox”