И на мен ми се случва доста честичко.

kusho написа:когато натисна стрелката за "назад" не се връща страницата и трябва да рефрешвам.
За да се върнеш обратно трябва всеки път да избирам от менюто "форум" от долу.
Това ако може да се фиксира, сайта ще е 6+

Rijo написа:Виждам, че има няколко теми с въпроси за пътуване до Холандия, Румъния, Германия и т.н.
Смятам, че най - полезните мнения могат да бъдат отделени в една цяла тема.
Или по - добре - да се създаде още един раздел "Пътна информация", в който да се метнат темите за състоянието на пътищата в България и подтеми с информация за пътуващите към различните държави. По този начин ще стане по - прегледно, а и допълването/поправянето на остарелите мнения ще е по - лесно.
Ако има нужда от помощ - ще се помага.
Б.

The Red Guy написа:Rijo написа:Виждам, че има няколко теми с въпроси за пътуване до Холандия, Румъния, Германия и т.н.
Смятам, че най - полезните мнения могат да бъдат отделени в една цяла тема.
Или по - добре - да се създаде още един раздел "Пътна информация", в който да се метнат темите за състоянието на пътищата в България и подтеми с информация за пътуващите към различните държави. По този начин ще стане по - прегледно, а и допълването/поправянето на остарелите мнения ще е по - лесно.
Ако има нужда от помощ - ще се помага.
Б.
И няма да има роптаещи! Идеята е определено добра!
 подобна информация ще е от полза .
 подобна информация ще е от полза .

swifter написа:При мен се получава следния проблем:
Като разглеждам форума на някой от топиците ме излиза това. Получава се в Mozilla Firefox и в IE. Също така и на други ПЦ-та с друг нет.
hooligans написа:swifter написа:При мен се получава следния проблем:
Като разглеждам форума на някой от топиците ме излиза това. Получава се в Mozilla Firefox и в IE. Също така и на други ПЦ-та с друг нет.
това ако не се лъжа е от твоя комп , бавен интернет

swifter написа:hooligans написа:swifter написа:При мен се получава следния проблем:
това ако не се лъжа е от твоя комп , бавен интернет
На домашните компири съм на БТК.
В работата съм на друг доставчик с средната скорост е между 12-24МБит(сваляне с 1-2 МБайта в секунда в натоварената част на деня - от 10ч. до 20ч.).
Това не се получава всеки път. Бях го забелязал преди месец, но сега намерих време да го споделя. Не е фатално. След два рефреша отварям това, което искам. След пет страници пак.
Просто исках да знам дали е от мен.

Insect написа:kusho написа:когато натисна стрелката за "назад" не се връща страницата и трябва да рефрешвам.
При мен не е така... в твоя телевизор е проблема, май...
da__buzz написа:Insect написа:kusho написа:когато натисна стрелката за "назад" не се връща страницата и трябва да рефрешвам.
При мен не е така... в твоя телевизор е проблема, май...
при мен е така от както упдейтнаха форума.
мислих че е от компа ( xp с интернет експлоар 7)
само че не
преди 3 дена купих лаптоп с виста и интернет експлоар 8
пак е същото
на БТК абонат съм,ако е от значение
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 41 госта