Гепсаха радиото

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
Ivailo
Автомобил: VW Golf mk3
Двигател: AAZ
Контакти:

Re: Гепсаха радиото

Мнениеот Ivailo » Чет 19 фев 2009 9:12

Wish_Master написа:Сони ГТ20 ? Това не е ли модел от най-ниския клас на Сони? Ако не се лъжа вървят към 150лв чисто нови. Незнам, според мен е някой, който незнае какво краде. Щом рискува да го хванат със CD, което най-вероятно ще продаде за 50лв ....

Как да ти кажа.. Мен ми бяха издебнали голфа с отключен багажник миналата зима (беше замръзнала ключалката) и посред бял ден си влезнали спокойно през багажника и ми отмъкнали един стааааааар blaupunkt, който не чете mp3-ки, а на всичкото отгоре панела беше в мен.
За тялото с много мъка могат да вземат 20 лв за части.

los_tigros

Мнениеот los_tigros » Чет 19 фев 2009 9:16

Криза е.Хората не подбират какво крадат :| Можеше и по-зле да свърши случката ама явно не им е трябвала колата.

Потребителски аватар
rexpitbul
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот rexpitbul » Чет 19 фев 2009 11:21

ISRalien написа:
Wish_Master написа:Сони ГТ20 ? Това не е ли модел от най-ниския клас на Сони? Ако не се лъжа вървят към 150лв чисто нови. Незнам, според мен е някой, който незнае какво краде. Щом рискува да го хванат със CD, което най-вероятно ще продаде за 50лв ....

Как да ти кажа.. Мен ми бяха издебнали голфа с отключен багажник миналата зима (беше замръзнала ключалката) и посред бял ден си влезнали спокойно през багажника и ми отмъкнали един стааааааар blaupunkt, който не чете mp3-ки, а на всичкото отгоре панела беше в мен.
За тялото с много мъка могат да вземат 20 лв за части.

За месеца 10 CD по 50лв и 10 без панел по 20лв за части и си е една горе долу добра заплата ! Модераторите могат да ми изтрият мнението да не си помисли някои, че това е добра идея и да се захване с този бизнес

Потребителски аватар
houzeboy
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот houzeboy » Чет 19 фев 2009 18:27

Това може да го направи само някой хероинов наркоман. За 20-30-50лв да рискуваш толкова бой...
Преди години един съсед мина няколко пъти през краката на един такъв гепач и едвам го спасиха.
Докато дойдат куките е било буквално бой, е*ане и сръбска музика =)

И другия път си заключвай колата колега, това да не ти е Дупница =)

Върни се в “ОФФ-Топик - други”