искам само да напомня на всички за една много стара и ефикасна техника за крадене-за съжаление перфектно приложима на пластмасов резервоар като нашите-а именно външна пробойна...
знам че айдуците като се изнерват много на някой смартасс го прилагат тоя номер и е по кофти...
само вмятане по темата...
Спасение от крадци на бензин
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- WDW
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Е добре де, тия маркучета няма ли да изпаднат в резервоара и да ти го задръстят ??
:
Аз си мислех варианта за нещо като фиктивен резервоар !!! отгоре дупката да ти е фиктивна пък ти да си го пълниш от друго място ???
Ееееех Вартбурга си беше друго .....
Никой не се интересуваше от неговият бензин .... 

Аз си мислех варианта за нещо като фиктивен резервоар !!! отгоре дупката да ти е фиктивна пък ти да си го пълниш от друго място ???
Ееееех Вартбурга си беше друго .....

- davidbros
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Колеги чето вчера темата и таз сутрин си гледам фолфетката или по-точно извеждането за зареждането с газ.
И си мисля тез галфони дали пипат коли който са със газова, щот едвали разчитат да ти е пълен резервоара с бензин при условие че е с газова.
Та варянтите са два, които ми идват наум:
1. Намира си човек тоз накрайник и си го слага на бронята /там дупчене, лепене, силикони - както си трябва/ просто за партенка;
2. Няква декорация - стил млад техник, просто да изглежда по съция начин, за да се избегне дупченето и уплътняването и да се мине само с лепене..
Та такваз идея ми дойде. Вярно не сте сложили газова и ще разваляте фасона ама поне си мисля че това сие спасение.
И си мисля тез галфони дали пипат коли който са със газова, щот едвали разчитат да ти е пълен резервоара с бензин при условие че е с газова.
Та варянтите са два, които ми идват наум:
1. Намира си човек тоз накрайник и си го слага на бронята /там дупчене, лепене, силикони - както си трябва/ просто за партенка;
2. Няква декорация - стил млад техник, просто да изглежда по съция начин, за да се избегне дупченето и уплътняването и да се мине само с лепене..
Та такваз идея ми дойде. Вярно не сте сложили газова и ще разваляте фасона ама поне си мисля че това сие спасение.
- batmilko
- Автомобил: Opel Zafira
- Двигател: 1900 CDTI
- Контакти:
И на един приятел му точиха доста бензина от ладата и той кво напрай - сипа захар в резервоара и си караше само на газ, докато пак не му откраднаха бензина и после спряха да му го крадат
Само дето после вместо капачки за резервоара лепеше гуми доста често, ама отмина това, щото им омръзна да му ги пукат, но все още не му пипат бензина

Само дето после вместо капачки за резервоара лепеше гуми доста често, ама отмина това, щото им омръзна да му ги пукат, но все още не му пипат бензина

- vw_golf_2_Memphis
- Автомобил:
- Двигател:
...
Последна промяна от vw_golf_2_Memphis на Чет 20 яну 2011 16:02, променено общо 1 път.
- Trifon
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: Спасение от крадци на бензин
това за топчето е верно, аз имах такова в баба джета, ако някой изпищи за резервоар-имам 2 броя от МК2
- Stenly
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Аз имам една жигула за из града 2101 само на газ я карам но слагам по 5 литра да има за да си я паля на бензин някакво спасение от крадене? Тя капачката на резервоара съм сложил от Фиат с код. Дали за 5 литра ще рискуват и то от лада ???
- kristianatanasov
- Автомобил:
- Двигател:
Колеги темата е от 2004-та
точенето на бензин отдавна не е на мода