?
- lrlmodo
- Автомобил: Zafira OPC
- Двигател: Z20LET
Re: Кажете свестен маистор за Г60
Ако е за компресора нещо - ходи при колегата 1bar (Волен)
- yoyoyovo
- Автомобил: VW Golf Rallye
- Двигател: 1H
- Контакти:
Колега какво му има на Г60-то?
- trohilio
- Автомобил:
- Двигател:
Еми не работи равномерно прекасва пу6и 4ерно мири6е на бензин са6то и маслото мири6е много на бензин.Сутрин пали много трудно а е на 1000 км от основен ремонт и искам някои маистор дет да го хване и да го напраи кат хората 

- trohilio
- Автомобил:
- Двигател:
неска ходих пак при някав много добар маистор които даже не е и вийдал такав мотор оба4е много хвален и много тежко го раздава6е!след 3 4аса маки и разпражяне 4е няма по велик от него устаножи 4е не мойе се сжарйе с компиутара бил му преебан блока!след тва по4на да гледа центровката и имал някав градус на палене след много ровене из некжи програми останужи 4е е перфектна!по4на да гледа марку4ите които са 4исто нови понеже е на 1000 км от усножен ремонт и сам сменил абсолиутно си4ко с ново оба4е за него те били скасани (за 2 седмици)!след тжа зе да ми 4исти онова на инжекцията за ваздуха отздаде дето е за регулирането на заздуха-било много мрасно и от него праило проглеми.след като разбра 4е и от него не е се хжана за синия дат4ик дето е температурния за определянето на горивото останови 4е тои тряабвало да работи на от 280 до 360 ома ли каза не моа се сетя то4но а тои работил на 80!след 5 4аса касане на нерви му казах 4е няма я опраи и поне за тжа се сагласи и в краина сметка си4кото тожа било единстжено да ми земе 100 лева
!заради тожа колеги ви питам каде то4но има 4овек да ми опражи колата осжен драг поур и волен които работи при тях 
!заради тожа колеги ви питам каде то4но има 4овек да ми опражи колата осжен драг поур и волен които работи при тях 
- trohilio
- Автомобил:
- Двигател:
Много се извинявам за правописа 
-
myrshavija
- Автомобил:
- Двигател:
Ай стига се извинява! Ако дойда да те ритна в топките и ти кажа "Извинявай!", по-добре ли ще ти стане?
- Pironski
- Автомобил: VW Golf II GTI 8V
- Двигател: PB
- Контакти:
Направо ми се плаче колега като ти чета темата
От личен опит мога да ти споделя,че такъв "майстор" за голямо съжаленйе няма да немериш
Почти цяла година се занимаввах с едно Г60 и на всякаде само ми взимаха пари,а резултата беше нулев.
Накрая попаднах на човек който можеби ги "чува" най-добре от всички други ровели се под капака!
Човека ми подари кабелите си от неговото Г60+датчика на кулера и ми настрой колата по-добре от всички други преди това които я бяха настройвали с разни "DEK" системи и т.н
+ това не ми взе нито един лев
Кофтито беше,че аз вече я бях намразил тази кола и гледах да се отърва от нея
Следващия проблем е,че този човек е твърде много ангажиран с месеци напред и незнам дали ще може да ти обърне внимание,ако му се обадим и т.н,но все пак се свържи с мен на лични и ще умуваме какво може да се направи
От личен опит мога да ти споделя,че такъв "майстор" за голямо съжаленйе няма да немериш
Почти цяла година се занимаввах с едно Г60 и на всякаде само ми взимаха пари,а резултата беше нулев.
Накрая попаднах на човек който можеби ги "чува" най-добре от всички други ровели се под капака!
Човека ми подари кабелите си от неговото Г60+датчика на кулера и ми настрой колата по-добре от всички други преди това които я бяха настройвали с разни "DEK" системи и т.н
+ това не ми взе нито един лев
Кофтито беше,че аз вече я бях намразил тази кола и гледах да се отърва от нея
Следващия проблем е,че този човек е твърде много ангажиран с месеци напред и незнам дали ще може да ти обърне внимание,ако му се обадим и т.н,но все пак се свържи с мен на лични и ще умуваме какво може да се направи
- yoyoyovo
- Контакти:
Колега ела при мене аз ще направя всичко възможно да ти помогна.В профила ми имам саит там можеш да ме намериш или на тел:0888855772
- yoyoyovo
- Контакти:
Колега нищо не казваш как е колата сега има ли промяна?
- yoyoyovo
- Контакти:
И какво се оказа МАИСТОРИТЕ от Драгпауър са му набили на колегата дюзи 310куб.см. и няма оправия с оригиналния чип.А с този дето са му сложили там топи бутала.... и ко праим са...много е тъпо някои като не знае какво прави да пипа там дето не му е работа...сега я пооправих малко ама не е както трябва...или сменяме дюзите със сток или една Мега и става огин....ама ще видим колегата trohilio кво ще каже...
yoyoyovo написа:И какво се оказа МАИСТОРИТЕ от Драгпауър са му набили на колегата дюзи 310куб.см. и няма оправия с оригиналния чип.А с този дето са му сложили там топи бутала.... и ко праим са...много е тъпо някои като не знае какво прави да пипа там дето не му е работа...сега я пооправих малко ама не е както трябва...или сменяме дюзите със сток или една Мега и става огин....ама ще видим колегата trohilio кво ще каже...
Как разбра че с чипа дето са му сложили в драг пауър топи бутала ???
какво имаш предвид под пооправих я малко и как я пооправи??
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”