Един по-специфичен въпрос относно двигател на пасат.
Един по-специфичен въпрос относно двигател на пасат.
Здравейте на всички, проблема е следния: Предлагат ми много изгодно един пасат Б6 като единствена му забележка била че двигателят му бил гаранционно сменен от volkswagen в Германия и няма номер, защото се водил резервна част като след смяната колата се занулява. Продавачът има официален документ за него. Фактически първата регистрация е 07.07.06 а смяната е извършена края на 2007. Има ли някой, който знае подобен случай и като цяло какво е вашето мнение - риск е покупката или не е ?
-
- Автомобил: Passat 4
- Двигател: AGG
Re: Един по-специфичен въпрос относно двигател на пасат.
Понеже питаш за мнение.
Толкова ли е ниска цената, че искаш да рискуваш? За мен това си е риск, защото е скъпа, недоказала се като модел кола, негаранционна, сменян двигател.....
Вносителите дават мило и драго да продадат някоя кола в момента, а ще стане и по зле. Ако толкова не ти достигат виж нещо на лизинг. Ще си купиш и спокойствие.
Толкова ли е ниска цената, че искаш да рискуваш? За мен това си е риск, защото е скъпа, недоказала се като модел кола, негаранционна, сменян двигател.....

- suba
- Автомобил: AUDI А6
- Двигател: APS
Ако не те меткат нещо не е никакъв проблем.Явно старият двигател е бракуван или е дал голям дефект.Щом е сменен от VW е все едно е излязъл току-що от завода,разлика няма.В КАТ го регистрираш без никакъв проблем,просто го пишат без номер.То от цяла Европа май само в България още гледат номер на двигателя.За всеки случай ако имаш твои хора в КАТ да ти го проверят да не е краден.Щото ако знаеш що крадени коли са регистрирани,а уж им правят проверка в Интерпол.
- L&R
- Автомобил: CCC
- Двигател:
- Контакти:
Нищо не рискува ако е с документи, там основни ремонти няма 

- Данко
- R.I.P Madcap
- Автомобил: VW PASSAT B5
- Двигател: AJM 1999
- Контакти:
Колега, не се притеснявай, че двигателят няма номер.
Аз имам В5 без номер на двигателя и нямах проблем с регистрацията,а при теб доколкото разбрах даже и документ от сервиз.
Аз имам В5 без номер на двигателя и нямах проблем с регистрацията,а при теб доколкото разбрах даже и документ от сервиз.
-
- Автомобил:
- Двигател:
регистрират се много коли без номер на мотора в бг,но най добре по номера на рамата в кат може да се провери всичко за колата.
- propparo
- Автомобил:
- Двигател:
L&R написа:Нищо не рискува ако е с документи, там основни ремонти няма
Точно така,на мен в Австрия ми бяха предложили напрво смяна на двигателя с 50000 километра гаранция.Само че си беше цифра.
Ако двигателя е бил помпа-дЮза,не се учудвай че е сменян---много такива случаи има.
- dobrin
- Чингис хан
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
L&R написа:Нищо не рискува ако е с документи, там основни ремонти няма

Ако всички документи са наред - сервизна книжка, документи за собственост, и цената е добра, вземай без да се замисляш.