Понеже търсих в интернет и нищо неможах да открия по въпроса,
питането ми е - занае ли някой фирма производител ( няма занчение от коя държава ) от която може да се поръча това нещо?
Ако някой има - и схема може да даде.
Благодарности предварително.

WDW написа:Ми то в тоя ред на мисли като се почне , седна такава системка могат да се направят чудеса !!!![]()
WDW написа: И ако искрата се управлява с микроконтролер ,може да се изхвърли дистрибуторната капачка и да се вземат 4 отделни бубини !!!!
WDW написа: На първо време най-лесният начин да увеличиш искрата е да захраниш отделно първичната намотка на бубината с по-високо напрежение(да речем 24V)!!!!
zmej написа:WDW написа: И ако искрата се управлява с микроконтролер ,може да се изхвърли дистрибуторната капачка и да се вземат 4 отделни бубини !!!!
Пак стигнахме до идеите на добрия стар Вартбург...Майтапа настрана, ама наистина това ми е идеята... По-късно... Само че не с 4 бобини, ами с 4 импулсни трафа... С управление с токоограничение и т.н... Няма да изхвърляме капачката обаче, само ще я ползваме като контакт за инфо на кой цилиндър да се 'хвърли' искрата. Обаче в този случай не знам как ще се държи Хол-ът...
WDW написа: На първо време най-лесният начин да увеличиш искрата е да захраниш отделно първичната намотка на бубината с по-високо напрежение(да речем 24V)!!!!
Е да де, ама тогава ще трябва да се смени бобината, че сегашната ще цъфне и върже много бързо, пък и нямам инфо за повдигачката - на какъв ток да я правя...
vaskoto1 написа:ама преоткривате и двамата топлата вода...
позаинтересувайте се от бмв е39 6цилиндъра.
там е направено ама точно това.
за да смениш свещ-сваляш бобината на съответната свещ и ...абе много е интересно...
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 52 госта