Проблем ABD
Проблем ABD
Значи колеги проблемът ми е следния : преди малко се качвам в колата ( Голф3 92 год. 1.4 ) и забелязах някакво странно тракане отпред под капака т.е. някъде нещо в двигателя или незнам и аз къде , и като натисна съединителя и изчезва този странен шум (тракане) , пускам го и пак почва нещо да си лопа отрпед все едно чувам някакъв стар дизелак

- lamer4e
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: Проблем ABD
Аксиален лагер или както е при мен някой от лагерите на първичния или вторичния вал ,с 2 думи карай смело и тва е мойте скорости си тропат от 3 години и няма ядове за сега
- Skruji
- Автомобил: Golf 6 Variant
- Двигател:
На моето АБД ми тропаше така, карах две години и после смених съединителя и лагера, защото изпушиха. Сега не тропа. Писал съм в много теми за този проблем и решението му, можеш да потърсиш. Успех 
- lamer4e
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
и аз си помослих ,че така ше се оправи ама при мен не стана имам прецакан лагер на първичния вал 
- nikolai_an
- Автомобил:
- Двигател:
не бързаи с първичния вал,и аз имах същия проблем преди 3 месеца и се оказа иглен лагер на 5 ск.,кутията ми беше останала с малко масло а 5 ск е отделна и за нея маслото минава през една дупчица около 4-5 мм и като падне нивото на маслото......
отиди на някои сервиз и им кажи да махнат капака на ск. кутия и да погледнат,аз минах с 20 лв. за лагер 2-ра ръка и 30 кинта за ремонт, ако е това не е нужно да се сваля и кутията,успех!
отиди на някои сервиз и им кажи да махнат капака на ск. кутия и да погледнат,аз минах с 20 лв. за лагер 2-ра ръка и 30 кинта за ремонт, ако е това не е нужно да се сваля и кутията,успех!- lamer4e
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
ами колега аз съм ходил за това ти казвам какъв е проблема при мен 

- nikolai_an
- Автомобил:
- Двигател:
ами при моята консултация със спец по ск. кутии ми казаха че този лагер на първичния вал може да кара неопределено време така,но ако имаш средства и ако някои се навие за ремонт-оправяи!където и да отидех ми казваха,че по-евтиния вариант ще ми е ск. кутия 2-ра ръка,защото тези лагери не се намирали нови и рядко ги имало 2-ра употреба,а и ремоната бил доста пипкав!Успех и кажи какво е станало!
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”