! ИДИОТИ НА ПЪТЯ !

Маршрути, хотели, заведения, проблеми на пътя
Потребителски аватар
chicki
Автомобил:
Двигател:

Re: ! ИДИОТИ НА ПЪТЯ !

Мнениеот chicki » Пон 16 фев 2009 11:24

LiRiX написа:Обеца на ухото и при мен.

Петък в 01:45 някъде минавам през светофар при мигаща жълта светлина и знак с предимство за мен. Завивам в ляво и хоп едни спирачки от 2те страни, спряхме точно на предела. Добре, че правех завой та бях намалил доста. Не му се развиках защото и аз имах вина, че толкова наивно си минавах като у нас си :?

Кръстовището на Била в Надежда преди неколко години.Идваме с 1 БМВ от обеля посока Ц.Гара вътре се бехмме натоварили 5 човека+1 жена Шофьор,която ни караше тогава към 1 дискотека,и наближавамв кръстовището ние и некаде карахме с 40-50 и тамън да минеме на 5 метра от кръстовището и 1 неква кола на СоТ с 4 човека некаде със 90-100 пред предницата на БМВ,за некви стотни от секундата наи малко 8-9 човека жертви щеше да има а кажете ми тва какво е :bishop :012: :evil:

Потребителски аватар
maxpayne
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот maxpayne » Пон 16 фев 2009 11:39

Петък, към 13.30-14, Плиска, един профан със сив голф 3 кабрио прави безумен слалом по лентите с над 100(!!!) при което на самата спира вече минава от най-лява в най-дясна (автобусната лента). А от там в този момент аха аха да тръгне един микробус, който е в отбивката на самата спирка. Що за идиот трябва да си да караш така покрай спирка пълна с хора

pakumba
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот pakumba » Пон 16 фев 2009 17:22

в петък едно оли с голф 3 спря на цариградско в средна лента mhihi и пусна десен мигач, че иска да мине от средното платно спрял, да потегли и да мине в джоба на спирката... а аз се качвах от 4-ти км кръговото и баш зад него се нахендрих, добре че отзад хората успяха да спрат.

Потребителски аватар
Insect
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Insect » Пон 16 фев 2009 20:54

Днес и аз се записах в черната листа :banghead: :oops:

Изображение

Тук аз съм с предимство, а този има СТОП. Това от дясно на моята кола са коли в задръстване, които искат да завиват на дясно от голямото кръстовище. Един спрял да го пусне и тоя с мръсна гас, за да мине по бързо, ме засича в средата (където е черната точка). От удара, моята кола отскочи и се качи на съседния тротоар и спря на по 2 см от колче което се намираше в дясно и на половин метър от дървото което беше в ляво.
Последствията са: На неговата кола му липсваше половината двигател, брони, калници, фарове... всичко на сол.
Голфи обаче го преживя мъжки и успя да си счупи само бронята, 1 фар и да смачка калника. От долу незнам само какво се получава...

Ето това е колеги... МАЛОУМНИЦИ има ВСЯКАКВИ! Може да се добри шофьори, но винаги ще се намери някой джигит по никой време! Положението е ужасно!

Чисто нова кола на 3000км. и се еба майката...
:horror:
Image021.jpg

Image022.jpg

Image023.jpg

Image024.jpg

БЛАГОДАРЯ НА ГОСПОД, ЧЕ НЕ ПРАТИ НИКОЙ НА ТРОТОАРА ПРЕД МЕН!!!

Последна промяна от Insect на Пон 16 фев 2009 21:11, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
orgasmatron
Автомобил: Passat B4 Syncro
Двигател: AGG
Контакти:

Мнениеот orgasmatron » Пон 16 фев 2009 21:07

Днес, в Световрачане, в края на селото правя ляв завой към Негован, с предимство съм, кръстовището е Т - образно, добре че намалих да видя дали няма някакъв джигит който да не спре на стопа - е имаше идиот с автобус мерцедес по линия 20 или 28 не видях точно. Мина поне с 60 ако не и повече. Едвам спрях, че даже и слезнах да видя дали някой не е отнесъл знака, е стопа там си стоеше но явно не важи за масовия грАДски транспорт

Потребителски аватар
Rijo
Автомобил: BMW e39
Двигател: M54B22

Мнениеот Rijo » Пон 16 фев 2009 21:18

Insect написа:...

Направо "сефтоса" колата :cry: .
Важното е, че си жив и здрав! Каско?

А точно там (между Нептун и Владислав) винаги карам бавно и с готовност да спра, защото излизат от уличиките и има пишлемета от Хуманитарната, които нямат навика да се оглеждат.

Потребителски аватар
vladtod®
Автомобил: Passat
Двигател:

Мнениеот vladtod® » Пон 16 фев 2009 23:29

Insect написа:...

На абсолютно същото място преди 3-4 месеца ,същата ситуация обаче аз съм на мястото на този ,един бус спира да ме пусне и аз леко си показвам "носа " обаче едно пишлеме със скутерче го набримчило и се заби в калника ми, падна ,но нищо му нямаше защото удара лек.Ест аз виновен и съгласен,ама пишлемето като стана ритна калника на колата и го огъна което беше бонус за мен.Дойдоха куките и офертата стана в моя полза,съд за него за хулиганска проява и 150 лв акт ,а за мен 100 за неспазване на предимство.После само краката ми не "разцелува" ........ mhihi mhihi mhihi

Последна промяна от vladtod® на Вто 17 фев 2009 16:34, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
malcho
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот malcho » Вто 17 фев 2009 8:45

orgasmatron написа:Днес, в Световрачане, в края на селото правя ляв завой към Негован, с предимство съм, кръстовището е Т - образно, добре че намалих да видя дали няма някакъв джигит който да не спре на стопа - е имаше идиот с автобус мерцедес по линия 20 или 28 не видях точно. Мина поне с 60 ако не и повече. Едвам спрях, че даже и слезнах да видя дали някой не е отнесъл знака, е стопа там си стоеше но явно не важи за масовия грАДски транспорт

Понеже сега живея в Чепинци (да съм по-близо до бомбите)понякога минавам от там. Откакто един Камаз премина пред мен без предимство с около 60 км/ч, от тогава спирам да се огледам.

Потребителски аватар
ALESYZ
Автомобил: BMW 525d
Двигател: M57D25 -01

Мнениеот ALESYZ » Чет 19 фев 2009 22:46

Полицаи: Не спират на знак STOP, на кръстовище в града. Влизат в улица с еднопосочно движение, от противоположната страна, в явно нарушение. Спират и тръгват, завиват без сигнализация. Карат без фарове, през повечето време. Жалко, че не мога да чучна някъде да ги снимам и да покажа.

Symptom
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Symptom » Пет 20 фев 2009 10:26

Колите на които пише "Охрана на съдебната власт" тия са егати тапаците явно за тях ЗДП не важи. В тунелите на Хемус с 120, на няколко пъти го минавах, форд конект някакъв, изпреварва супер некадърно, кара с различна скорост все благи работи.На ограничение 40 минава с поне 70 да изпревари всички.Чуден пример .

Потребителски аватар
mk2_Golf83
Автомобил: Голф 2
Двигател: EZ 1983

Мнениеот mk2_Golf83 » Пет 20 фев 2009 21:14

един приятел ме пита защо намалях при крастовище като бях със знак за предимсвто :) и аз му викам защото имам всякакви хора и могат да ме одарят :) тва че си с предимство в България не е от голямо значение :) и той ми вика е кво като те одари той ще е виновен :) аз му казах е й не ми се занимава с кат и т.н. другото че мога да умря заради него и , както си говорихме един така прехвърча пред нас и се заби в една кола ако не бях намалил беше в мен :) става въпрос на кръстовището след унсс аз идвах от 7мо а оня отгорната страна на кръстовището при унсс . такаче внимавайте оглеждайте се нищо че сте с предимство :)

Потребителски аватар
stavrev
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот stavrev » Пет 20 фев 2009 21:49

навсякъде има диванета...
... ама ми се струва най-опасни са момците с повечко тонколони в колата, а ако има и късопола девойка вътре... :wink:
...чакай да ти гледат в огледало или въобще пътя...

големия ми син е на 22 и му набивам в главата,че в колата може да е номер 1, но не и на пътя...той поне понатрупа опит и е адекватен вече 4 год, ама пак го юркам,че аз със скромните си около милион км/не съм такси или проф. шофьор/ почти съм се научил да карам кола и все още не се чувствам безгрешен...
... и да гледа , а като гледа да ВИЖДА...

друга категория бързаци са с бусове, баничарки и прочие... всички бързаме момчета, повечето сме на работа пътувайки, и нас ни чакат ... :beer

Потребителски аватар
blagi1972
Автомобил: GOLF 4
Двигател: ALH

Мнениеот blagi1972 » Съб 21 фев 2009 12:57

ИзображениеИзображение Много ми е неодобно но това го направих аз.

Потребителски аватар
Slayera
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Slayera » Съб 21 фев 2009 13:47

в четвъртък ли е станало, че тогава видях един такъв бус на платформа и си казах "дано да са живи и здрави хората които са били в него" :shock

Потребителски аватар
MaRtiNsKi
Автомобил: GOLF V
Двигател: TDI

Мнениеот MaRtiNsKi » Съб 21 фев 2009 16:22

blagi1972 написа: Много ми е неодобно но това го направих аз.

Колега как стана :?

Върни се в “Пътеводител”