Bulsatcom отново
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- mladvampirTDI
- Автомобил:
- Двигател:
Bulsatcom отново
Колеги, ако някой работи в/за тази компания, може ли да сподели, дали при домашно посещение за отстраняване на технически проблем в тяхното оборудване, това се заплаща. Според мен, като си плащам месечната такса, това включва и поддръжка, но може би греша. Денс са идвали у дома, защото от вчера нямаше сигнал, настроили са антената и са поискали 10лв. за това. Така, да кажа, че 10лв. не са никакви пари - само обядът ми всеки ден е повече. Въпросът е принципен. И понеже не знам дали това е практика, не съм звънял на операторите им.
Последна промяна от dobrin на Съб 21 фев 2009 19:31, променено общо 1 път.
Причина: Без главни букви в заглавието!
Причина: Без главни букви в заглавието!
- batmilko
- Автомобил: Opel Zafira
- Двигател: 1900 CDTI
- Контакти:
Re: BULSATCOM отново
договор нямаш ли?
- amikus
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Не работя в булсатком но питах комшията той работи и ми каза че малко са ти взели даже.Ами напълно е логично да ти вземат пари помисли малко вдигат се 2-ма човека от майната си да ти настроят на тебе антената че и безплатно даже
Аз като ходя на такива проблеми почвам от 20 лева на час + транспортни + материали ако са вложени.

- mladvampirTDI
- Автомобил:
- Двигател:
amikus написа:Не работя в булсатком но питах комшията той работи и ми каза че малко са ти взели даже.Ами напълно е логично да ти вземат пари помисли малко вдигат се 2-ма човека от майната си да ти настроят на тебе антената че и безплатно дажеАз като ходя на такива проблеми почвам от 20 лева на час + транспортни + материали ако са вложени.
Ха, а как да им ползвам услугата, за която си плащам, като нямам сигнал? Да плащам, за да ползвам услуга, за която си плащам по ми се струва за

Може би е добра идея да си погледна договора

- jonn_krissy
- Автомобил:
- Двигател:
Да колега плаща се и ако си само с толко си добре на мен ми тарсеха 17лв.Но пак е трябвало да те уведомят преди да почнат да я настроиват защото ако нямаш в теб пари в брои кво правим.
- chefito
- Автомобил:
- Двигател:
Интересно кво ще стане ако им падне спътника...да не събират пари от абонатите за нов? Имали са проблеми в техниката...имат сумати коли поддръжка...голям праз, че едната е минала за 10 минути да си настрои китайските антенки 

- amikus
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
chefito написа:Интересно кво ще стане ако им падне спътника...да не събират пари от абонатите за нов? Имали са проблеми в техниката...имат сумати коли поддръжка...голям праз, че едната е минала за 10 минути да си настрои китайските антенки
То по тая логика като минат през 100 такива като него дето вятъра им е отвял антените дето сами са си ги слагали за без пари и днес работят за чест и слава,да вземат да станат благотворителна фондация??Аз незнам как разсъждавате така вашия труд си го цените а на другите хора голям праз.Коя фирма извършва безплатни услуги по домовете покажете една само.
- batmilko
- Контакти:
колега амикус, ти май не четеш, хората говорят за поддръжка... като им е бутнал вятъра антените - кой ги е слагал тия антени, да не са си ги слагали сами 
или ги слагат лабаво, та после да дойдат двама чмовека и да ти смятат работа на час и транспортни и т.н.
баси

или ги слагат лабаво, та после да дойдат двама чмовека и да ти смятат работа на час и транспортни и т.н.
баси
- amikus
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Слагат ти те антената ако си платиш иначе ти хвърлят един леген декодер карта казват ти на колко градуса им е спътника и се оправяй както можеш.
- batmilko
- Контакти:
Кажи ми сега, че и на тия дет са си платили да им я сложат пак им зимат пари да им я настройват после 

- mladvampirTDI
- Автомобил:
- Двигател:
Колега amikus, мислиш ли, че ако аз съм си слагал антената, ще ги викам после? Платил съм си за всичко - това е моя стил, на мен ми плащат, за да пиша софтуер и това мога. за всичко друго си плащам. Но когато съм платил месечната такса ПРЕДВАРИТЕЛНО, очаквам този който ми предлага услугата да направи така, че да имам възможност да я използвам. Такава е моята логика, ама може и да греша.
- vwfena
- Автомобил: VW passat
- Двигател: PB 1991
- Контакти:
На мен скоро ми сложиха антена на Булсатком, за което ми взеха около 20 лв мисля че беше и казаха че имам гаранция.През гаранционния период всяко повикване по проблем е безплатно.После си плащаш.
- batmilko
- Контакти:
mladvampirTDI написа:Може би е добра идея да си погледна договора![]()
![]()
и все пак, погледна ли?
а касова бележка дали ли са техниците за 10-те лева

- amikus
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
А защо аджеба не ги попита по телефона имат си хората безплатен телефон и го вдигат не са като на бтк примерно.Що пък да му донесът бележка аз и фактури съм носил не е фатално ако е официално през фирмата,ако нямаш пари да платиш ти се добавя към месечната такса ако са дошли на частно тогава забравяш.
- Luciano
- Автомобил: Golf IV
- Двигател: 1.9TDI AHF
- Контакти:
amikus написа:Коя фирма извършва безплатни услуги по домовете покажете една само.
Точно преди три дни - купих си лаптоп и се обаждам на интернет доставчика ми да дойде да ми нагласи рутера, който НЕ Е купен от тях. Идва пича, нагласи го и даже и кафе не поиска. Нали не си мислиш, че дойде пеша и фирмата му не е имала транспортни разходи?
Ако имам проблем с мойта антена и дойде някой да ми я нагласи и ми иска 10/20лв веднага му пожелавам лек ден. После да върви да разправя на майка си, че не съм му платил. Дал съм една торба с пари за оборудване и монтаж, че да им плащам и за настройка след всеки вятър....
P.S. и понеже питаш - фирмата е ЛюлинНет
предполагам, че седалището на Булсатком се намира в някое от селата, които си написал.....щом работите по една и съща схема