Въпрос за Ксенон

Техническа и сервизна информация за Golf, Vento, Jetta и Bora
Потребителски аватар
Vask0
Автомобил: VW Arteon
Двигател: CUAA

Въпрос за Ксенон

Мнениеот Vask0 » Сря 18 фев 2009 23:38

Хора здравейте.Искам да попитам следното нешо..Днеска като си карах вечерта и изведнъж видях, че единия фар се едно спря да свети.Слезнах от колата вярно беше така.Значи аз съм с Angel eyes,кърговете ми светят, обаче лупата нали не.Пак ли блока се е прецакал нещо или може и да е дошло времето на крушката?Моля дайте съвет.Ей така колата беше запалена в движение и изведнъж ксенона загасна на левия фар.Мерси предварително!

Потребителски аватар
ilkomotor
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Re: Въпрос за Ксенон

Мнениеот ilkomotor » Чет 19 фев 2009 10:16

- всичко може да е , не можем да гадаем .. дори прекъсната жичка може да е/ отиди на ел.техник и проверете :shock

Потребителски аватар
Vask0
Автомобил: VW Arteon
Двигател: CUAA

Мнениеот Vask0 » Чет 19 фев 2009 10:18

мерси колега днеска ще видя :beer :beer

Потребителски аватар
feniksgod
Автомобил: VW Golf 4
Двигател: AGU 1999

Мнениеот feniksgod » Чет 19 фев 2009 15:33

Аз имам подобен проблем. Когато запаля ксенона за пръв път всичко е ОК, но ако трябва да го изключа и после пак да го включа единия фар гасне. Като погледна бушоните или левия или десния е изгорял или даже се е стопил понякога. Сложих бушон 25 и сега като ми прави този проблем трябва да вадя бушона и да го слагам, това при запалени фарове иначе спира другия фар ако ги изключа.
Някой знае ли от какво може да бъде ?!

Потребителски аватар
lamer4e
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот lamer4e » Чет 19 фев 2009 15:53

Слагай те си по 1 инсталация и няма да имате проблеми аз съм така щото мойте станаха много (къси,дълги,халогени)иначе и при мен беше така преди да си сложа инсталация

Потребителски аватар
Momot
Автомобил: Passat 1.9 tdi
Двигател:

Мнениеот Momot » Съб 21 фев 2009 13:40

lamer4e написа:Слагай те си по 1 инсталация и няма да имате проблеми аз съм така щото мойте станаха много (къси,дълги,халогени)иначе и при мен беше така преди да си сложа инсталация

Допълнителна инсталация??? При мен като карам и трябва да светна на някой десни ми изгасва ( едносекционен фар ,само на късите ксенон ).И после трябва да ги изключа и да ги включа пак.Понякога го прави и при самото запалване на ксенона.

Потребителски аватар
tisho79
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот tisho79 » Пон 23 мар 2009 23:21

кажете какво ще стане ако сложа ксенон на оригиналните фарове........и кои е белия..........4300К....5000К...........6000К........благодаря..:)

Потребителски аватар
StS
Автомобил: Golf VI
Двигател:
Контакти:

Мнениеот StS » Пон 23 мар 2009 23:24

tisho79 написа:кажете какво ще стане ако сложа ксенон на оригиналните фарове........и кои е белия..........4300К....5000К...........6000К........благодаря..:)

Ами мисля питаш за 5000к вземи си или 4300к или 5к аз ти препоръчвам 5к.

Потребителски аватар
marrs
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот marrs » Нед 29 мар 2009 14:54

Vask0 написа:Хора здравейте.Искам да попитам следното нешо..Днеска като си карах вечерта и изведнъж видях, че единия фар се едно спря да свети.Слезнах от колата вярно беше така.Значи аз съм с Angel eyes,кърговете ми светят, обаче лупата нали не.Пак ли блока се е прецакал нещо или може и да е дошло времето на крушката?Моля дайте съвет.Ей така колата беше запалена в движение и изведнъж ксенона загасна на левия фар.Мерси предварително!

feniksgod написа:Аз имам подобен проблем. Когато запаля ксенона за пръв път всичко е ОК, но ако трябва да го изключа и после пак да го включа единия фар гасне. Като погледна бушоните или левия или десния е изгорял или даже се е стопил понякога. Сложих бушон 25 и сега като ми прави този проблем трябва да вадя бушона и да го слагам, това при запалени фарове иначе спира другия фар ако ги изключа.
Някой знае ли от какво може да бъде ?!

колеги обадете се и ще реша проблемите ви 0896 504050

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”