Силно Виене-РЕШЕНО
-
maksim9796
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Силно Виене
zdraveite koegi nov sam ama nali ne vazraziavate da vzema otnoshenie,napalno sam saglasen s tova koeto preopara4a da se probva Kasper shtom niama promiana v shuma zna4i ne e vav vanshnite agregati,triabva da se proveri angrenaja,po princip mokar remak buksuva ne vie a sviri,a ako e neshto v remacite shte cagarkat suhi a kato gi namokrish shte spira
- Momot
- Автомобил: Passat 1.9 tdi
- Двигател:
maksim9796 написа:zdraveite koegi nov sam ama nali ne vazraziavate da vzema otnoshenie,napalno sam saglasen s tova koeto preopara4a da se probva Kasper shtom niama promiana v shuma zna4i ne e vav vanshnite agregati,triabva da se proveri angrenaja,po princip mokar remak buksuva ne vie a sviri,a ako e neshto v remacite shte cagarkat suhi a kato gi namokrish shte spira
Не се пише така

- kiko946
- Автомобил: GOLF 3
- Двигател: AAZ 1992 g
в повечето случай виенето което се появява ненадейно е от водната помпа....имах същия случай преди години на бенз. голф
новия е в грешка ...мокрия ремък точно обратно спира да приплъзва и да вие ???
и пиши с български букви.
новия е в грешка ...мокрия ремък точно обратно спира да приплъзва и да вие ???
и пиши с български букви.
- SIMETO1
- Автомобил: Passat B5
- Двигател: AJM 1999
Колеги реших проблема когато отидох в сервиза и казах диагнозата,майстора взе малко вода намокри ремъка и той спря,било е от ремъка пистовия натегна го малко и сега няма проблем.ПОЗДРАВИ
- Momot
- Автомобил: Passat 1.9 tdi
- Двигател:
Re: Силно Виене-РЕШЕНО
Поздравления колега 
- kiko946
- Автомобил: GOLF 3
- Двигател: AAZ 1992 g
SIMETO1 написа:Колеги реших проблема когато отидох в сервиза и казах диагнозата,майстора взе малко вода намокри ремъка и той спря,било е от ремъка пистовия натегна го малко и сега няма проблем.ПОЗДРАВИ
kолега от хлабав ремък е най елементаното виене и най-безобидн0 и най лесно установимо,но има виене от пренатегнат ремък - ангренаажен ,водна помпа лагер на колело и др.като понатрупа опит човек мн по лесно ги установява И ПОЗДРАВИ И ОТ МЕН
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”