Значи, най-добре според мене е да си поръчаш да ти докарат кола, с уговорката ако не ти хареса, да си я продават както знаят.
Нашата така я взехме преди около година за 5500 лв - Passat 1.8 Mi 91 година, 90 к.с. GL, климатик, серво, плюшен салон... само дето няма ел. стъкла и ел. огледала щото италианските нямали , поне така ми казаха. Пред блока на съседа пасата също е италиански и също няма ел. стъкла. Обаче тва не е болка за умиране. Колата е от Италия(както вече споменах), и за мое голямо удивление е като нова, много се накефих на този факт. Просто хората от автокъщата държат да си създадат добро име и са търсили наистина запазена кола. Двигателя е супер. Може би 90 конски сили не са много, но са напълно достатъчни за да дърпат купето. Градско при нормално каране (като се стремиш да не се дърпаш на светофарите и държиш оборотите под 2000) харчи около 10-11 на сто. Извънградско засякох 7 на 100(София-Велико Търново за два часа и нещо си при средна скорост от 120-140км/ч на магистралата и 100 км/ч по обикновен път).
Относно Arriva - това май беше някакво заводско луксозно изпълнение - излизат от завода с лети джанти задължително, ел. стъкла, огледала, шибидах... плюшена тапицерия, серво, мисля, че в общи линий това беше. Ако нещо сам сгрешил, поправете ме

))). Ако не се лъжа се произвеждат от 93 година до 94(не съм сигурен как беше точно а ме мързи да търся сега инфо:).
Само едно бих ти препоръчал - от Горубляне не си купувай нищо! Големи мошеници са - първо слагат измамни табелки с цени и кубатура на двигателя. И второ - рядко можеш да попаднеш на кола, която не е крадена - това го знам от личен опит!!! 90 % от колите там са крадени. Там можеш да отидеш и да видиш просто като информация кое колко струва, и дали ти харесва като седнеш вътре

))
Толкова от мен

иначе пасат В3 си е перфектна кола, здрава и сигурна. Няма да сбъркаш 100%!