lou написа:Някъкво развитие ?
Както и предположих- в събота, в 4 следобед нямаше кой да ме чака...

В понеделник ще се постарая да се уговоря за среща и привечер ще се надявам да мога да дам повече информация.
ЕДИТ от неделя:
Помолих жена ми да попита за повече информация в темата на движението на Българските майки в Русе.
http://forum.bg-mamma.com/index.php?topic=360398.210Мисля,че директорката на дома може да ви даде най-точните характеристики за тази вана.Тя наистина ще им е от полза,защото там са настанени няколко деца от МОГИЛИНО,които имат нужда от водни масажи и т.н.Мога да ви дам само телефона на директорката,но предполагам,че го имате.Ако го нямате,ще ви го напиша.
Ако можем да помогнем с нещо,пишете!
Поздрави!
Това получи тя като отговор...
Мисля, че наистина рехабилитаторите в Дома ще могат да ни дадат най-точна информация.
Другото е, че след като разгледах он-лайн каталога им, почнах да си мисля, че ваната задължително НЕ ТРЯБВА да е с софт-тъч панел. Извода го правя от опита си в работата... при все, че там не работят деца, де! ама акъла на повечето работещи не е повече!
Таааа... сетете се колко бързо малките маймунки ще схванат, че с едно бързо прокаране на пръстчето по панела ще докарват леличките едва ли не до истерия!
Безценно!