batmilko написа:еми щом няма бръмбари и калинки... и аз съм за вълк
п.с. и браво за идеята
И аз съм за вук

п.с. и браво за идеята
R@do написа:Аз гласувам за вълк!
Любимото ми живоно а и да не забравяме в кой град се правят любимите ни Хансове ...Вон Волфсбург!
zliq_golf83 написа:в чужбина зоогическите са безплатен ход, но там имат държава де .... тука не ги е грижа за нищо, а и вярно тези 50ст или 1лв е смешна цена бих дал и 4 лв входпоне да са в по-добри условия
chefito написа:zliq_golf83 написа:в чужбина зоогическите са безплатен ход, но там имат държава де .... тука не ги е грижа за нищо, а и вярно тези 50ст или 1лв е смешна цена бих дал и 4 лв входпоне да са в по-добри условия
Ти май не си ходил по зоо градини. Има доста сериозна политика с билетите. Разпределени са на няколко групи. Деца, ученици, студенти, нормални, пенсионерски. Цените за неплатежоспособните са нормлани. Ето ти пример:
Erwachsene
11,40 €
8,00 €
Kinder, Schüler, Studenten
5,70 € 4,00 €
Familienkarte I:
ein Elternteil
mit eigenen Kindern 17,10 € 12,00 €
Familienkarte II:
Eltern mit eigenen Kindern 28,50 € 20,00 €
http://www.wilhelma.de/de/besuch/eintrittspreise.html
Ако 50лв ти се вижда безплатно...здраве му кажи....
Iavor написа:Тибетски як.Щот' нема бизон.
Hough!
dobrin написа:Някой случайно да се е поинтересувал какви разходи трябват за този вълк?! Това първо.
И второ, не смятате ли, че ако ще даваме пари за нещо, е най-добре да е за деца в нужда, а не за каквито и да е животни. Не казвам, че не обичам животните. Според мен обаче, докато има недохранени, необлечени или нуждаещи се деца, парите и грижите трябва да отиват при тях.
Да не говорим, че клубните въпроси се решават в клубната зона.
п.с. и браво за идеята
Върни се в “ОФФ-Топик - други”
Потребители, разглеждащи този форум: d00mEr и 14 госта