Предложение- VW-осиновяване на дзверче:)

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
rosy
Вечен БАН
Автомобил:
Двигател:

Re: Предложение- VW-осиновяване на дзверче:)

Мнениеот rosy » Пон 23 фев 2009 15:27

dobrin написа: Според мен обаче, докато има недохранени, необлечени или нуждаещи се деца, парите и грижите трябва да отиват при тях.
Да не говорим, че клубните въпроси се решават в клубната зона.

Добри, с най-добри чувства, но това малко на популизъм бие. Винаги ще има недохранени, недооблечени и нуждаещи се деца, старци и други възрастови групи. Лично на мен ще ми бъде приятно като разхождам детето в зоопарка да му кажа виж тати ей оново грозно животно се нарича вълк и баща ти с още няколко луди като него му купуват папане. Може и да греша, но колкото пъти съм бил в това прекрасно за разхождане място винаги с любопитство съм разглеждал табелите на осиновителите. По твойта логика Добри за какво ви е да правите дядо Пасат, като може парите да ги дадете за нуждаещи се и необлечени деца :roll:
Отделно както казах съм готов да дам една по голяма сума пари и ако се намерят и няколко други желаещи работата е станала без да ощетяваме бюджета на клуба.
:beer

Потребителски аватар
dobrin
Чингис хан
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот dobrin » Пон 23 фев 2009 15:32

Моя грешка, пропуснал съм сумата. На практика, не е голяма, но според мен 1000 лева биха били от полза за някой дом.
Въпросът не е в популизма. Клубът е автомобилен, поради което основен приоритет са му автомобилите и интересите на членовете на клуба - справка устава. Независимо от това, има решение определени средства да се дават за благотворителност. В случая няма популизъм, тъй като никъде после не се пише, че това, което е направено, е от клуба. Нито пък искаме да се хвалим с него.

Потребителски аватар
rosy
Вечен БАН
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот rosy » Пон 23 фев 2009 15:39

dobrin написа:Моя грешка, пропуснал съм сумата. На практика, не е голяма, но според мен 1000 лева биха били от полза за някой дом.
Въпросът не е в популизма. Клубът е автомобилен, поради което основен приоритет са му автомобилите и интересите на членовете на клуба - справка устава. Независимо от това, има решение определени средства да се дават за благотворителност. В случая няма популизъм, тъй като никъде после не се пише, че това, което е направено, е от клуба. Нито пък искаме да се хвалим с него.

Възможно е да не съм се изразил коректно или да не съм бил разбран коректно. Идеята е, че не може да се съпостяват деца и домове срещу животни. Бих помагал и на деца, бих помагал и за това. Но не бих избрал едното пред другото защото те са несравними и като усещане за полезност. Ако тази идея се реализира ме интересува дали някой друг би ли споделил финансовия ангажимент и ако да и се стигне до такова осиновяване възможно ли е да се сложи пред клетката на животното табела осиновител Vwclub, VW форум или нещо подобно?
:kissy:

Потребителски аватар
dobrin
Чингис хан
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот dobrin » Пон 23 фев 2009 15:45

Едва ли ще има проблем, но няма да е коректно да се поставя такава табелка. Ако има желание за спонсорство, нека да бъдат изписани имената на спонсорите.

Потребителски аватар
L&R
Автомобил: CCC
Двигател:
Контакти:

Мнениеот L&R » Пон 23 фев 2009 15:53

rosy написа:
dobrin написа: Според мен обаче, докато има недохранени, необлечени или нуждаещи се деца, парите и грижите трябва да отиват при тях.
Да не говорим, че клубните въпроси се решават в клубната зона.

Добри, с най-добри чувства, но това малко на популизъм бие. Винаги ще има недохранени, недооблечени и нуждаещи се деца, старци и други възрастови групи. Лично на мен ще ми бъде приятно като разхождам детето в зоопарка да му кажа виж тати ей оново грозно животно се нарича вълк и баща ти с още няколко луди като него му купуват папане. Може и да греша, но колкото пъти съм бил в това прекрасно за разхождане място винаги с любопитство съм разглеждал табелите на осиновителите. По твойта логика Добри за какво ви е да правите дядо Пасат, като може парите да ги дадете за нуждаещи се и необлечени деца :roll:
Отделно както казах съм готов да дам една по голяма сума пари и ако се намерят и няколко други желаещи работата е станала без да ощетяваме бюджета на клуба.
:beer

2:0 за Роси

Потребителски аватар
chefito
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот chefito » Пон 23 фев 2009 16:09

Популизъм = Даряване на парички за дечицата? Спрете алкохола, моля!

За всеки кукувец, който мисли да сравнява дръглив вълк с деца, моля да спре тук! Изложбата е пълна!

Щял да показва мастията на децата си и да ги възпитава, че я е нахранил...моля ви, някой да ме банира, че полудявам...

Потребителски аватар
rosy
Вечен БАН
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот rosy » Пон 23 фев 2009 16:21

chefito написа:Популизъм = Даряване на парички за дечицата? Спрете алкохола, моля!
...

Едно от най-точните определения за популизъм е създаване на лъжлива представа за бързо и лесно решение на обществените проблеми. За съжаление всичките благотворителни усилия на VWclub няма да са достатъчни да решат проблемите на децата или който и да е проблем. И поради тази причина ми се стори некоректно да се съпоставя изчерпването на проблемите при сираците с една инциатива като тази. В крайна сметка всеки си има право на мнение :P
Ако темата тръгне в тази посока децата или животните моля да се затвори.

Потребителски аватар
batmilko
Автомобил: Opel Zafira
Двигател: 1900 CDTI
Контакти:

Мнениеот batmilko » Пон 23 фев 2009 16:22

rosy написа:Ако темата тръгне в тази посока децата или животните моля да се затвори.
на път е :wink:
въпреки, че не ми се ще още

Потребителски аватар
produxan
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот produxan » Пон 23 фев 2009 16:25

Ягуар :да:

Потребителски аватар
Pichaga
Антиспамър №1
Антиспамър №1
Автомобил: Opel Zafira B
Двигател: Z19DT
Контакти:

Мнениеот Pichaga » Пон 23 фев 2009 16:27

хубава инициатива, има си ЗА и ПРОТИВ нея...
засега обаче няма гласуван бюджет за разходване на средства точно затова от страна на клуба
идва общо събрание, ще се гледа новия бюджет, така че, който иска може да предложи на дискусия и това предложение...

Потребителски аватар
Ivailo
Автомобил: VW Golf mk3
Двигател: AAZ
Контакти:

Мнениеот Ivailo » Пон 23 фев 2009 16:40

Добре де..
Мен нещо ми е чудно..
Що трябва единия да казва колко е по-важно да дадем на децата, друг - на вълците, а трети - на пасата?
Няма ли да е по-добре да се подготви някаква анкета, с няколко възможни отговора:
а) За вълчо
б) За децата в Русе
в) За пасата
г) За всичко по малко
д) За еденйе и пийнйе
е) Пас съм
?

И тук идва следния въпрос:
Къде да се пусне тая анкета?
В членската зона или при простосмъртните?
Питам, защото съм против деление..
Имам в предвид - ще се реши например едно от тия неща.. И в него ще участва клуба, както и регистрирани потребители във форума. А вторите реално няма да могат да дадат глас, ако се пусне в "Членска зона".

П.П. На ОС или в членската зона да гласувате КОЛКО да дадете общо за тая година?

Потребителски аватар
batmilko
Автомобил: Opel Zafira
Двигател: 1900 CDTI
Контакти:

Мнениеот batmilko » Пон 23 фев 2009 16:48

Pichaga написа:идва общо събрание, ще се гледа новия бюджет, така че, който иска може да предложи на дискусия и това предложение...

batmilko написа:ми Роси да си подава молбата, да дойде на общото събрание и ако го приемем да предложи mhihi

Потребителски аватар
dobrin
Чингис хан
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот dobrin » Пон 23 фев 2009 16:57

Поради факта, че клубните въпроси се решавата само и единствено от членовете на клуба, моля да не намесвате въпроси, които касаят само клуба. Ако искате да обсъдите нещо друго, нямам против. Но клубните въпроси се обсъждат в клубната зона!

Потребителски аватар
rosy
Вечен БАН
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот rosy » Пон 23 фев 2009 17:09

Леле предложението ми се изтреля в нормативната база mhihi
1.Предлагам ако някой има желание да си осиновим едно вълче
2.Предлагам ако го осиновим на табелата отпред да пише от VW фенове
Това е. На събрание няма да ходя. Няма да намесвам юридическия обект клуба. Недейте пускайте анкета, ша са изпокараме, а идеята е доброто настроение :kissy: :обичам ви

Потребителски аватар
santo_trafficante
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот santo_trafficante » Пон 23 фев 2009 17:30

свободен слон няма ли :roll:

интересно ми е колко ще са навити да дават пари за тази кауза :wink:

Върни се в “ОФФ-Топик - други”