niki79 написа:с акъл

niki79 написа:с акъл
kriss4 написа:С 2 ръце, 2 крака и 3 педала
Vizor написа:С Волан..
Lizard написа:Със Задник!
Господа, въпроса е със какво управлявате автомобила?![]()
С акъл? Еми сори аз не съм телепат, да му нареждам с мисли, от задната седалка, какво да прави...
Автомобила се управлява с крайниците.
Ку*а ви не е крайни а израстък!
А автомобила се усеща със задника! Да именно задника ви, като най-чувствителна и най-силно притисната, към него, част от вашето тяло, ви дава усещането за автомобила. Усещането за автомобилът това са възприятието на габарити, това е усещането за скорост на движение, усещането за дистанция и спирачен път, стабилност в завой, реакцията на автомобила спрямо различните пътни условия.
За да почуствате автомобила истински, трябва максимално да притиснете задника съм седалката и да пръдните няколко пъти в нея, за да освободите напрежението.
Акъл ви трябва, за да не се правите на състезатели, когато всички крайници и задника ви казват, че не знаят какво се случва с колата или не са привикнали достатъчно към съответното превозно средство, за да дадат ясна информация, или че просто автомобила не е в състояние да изпълни това, което искате от него. Трябва да се научите да комуникирате с вашия задник. Например, когато задника започне да дърпа лайното навътре, значи е време да намалите малко скоростта. Когато задника захапе седалката, значи лоша работа, комуникацията е била не успешна.
Рефлекси също трябват, за да можете да изпълните това което задника ви нарежда, трябва да раздвижите малко тези крайници.
misho_golfa написа:С акъл
Plumber написа:Гласувах с акъл,понеже мога само веднъж.Иначе бих добавил и рефлекси .
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 53 госта