щото след тях няма радари, поне аз не съм засичал
15 суперрадара на КАТ дебнат за нарушители
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- Pichaga
- Антиспамър №1

- Автомобил: Opel Zafira B
- Двигател: Z19DT
- Контакти:
Re: 15 суперрадара на КАТ дебнат за нарушители
тия дето са рекламни на Осрам ли
- bomber
- Автомобил:
- Двигател:
kokobraiz написа:propparo написа:Само ми е чудно дали на 50м. преди всеки радар ще има пътен знак указващ съществуването му.
Както в страните от по-бялата част на Европата,към която уж и ние се числим.
Или деликатно ще ги пропуснат,както и ченгенцата ще си продължат да дебнат с угасени светлини и скрити в миши дупки,да не изпуснат месечните добавки към заплатата.
Освен повишаване броя на купените спрейове за регистрационни номера,които затрудняват снимането им от какъвто и да било вид камери,не виждам друга полза.
Колега знаците на радарите отдавна ги има, обърни внимание
не са верни тея знаци...след тях никога не съм виждал радар
- Tedo-
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
то не е само да слагаш радари - трябва малко и ограниченията да си оправят - да се слагат реални, а не "КАТ-аджийски" знаци...
Например Цариградско на Враня ограничение 50 - откъде накъде?
Околовръстното на Бояна - също 50 - после "карат бясно"
Съгласен съм да сложат радари на Окръжна Болница, на Плиска и на моста между тях... А не пред Метро и преди Пежо, където никога не е ставала катастрофа...
Също на главните шосета да махнат тия табели 50 и 60 покрай бензиностанциите и т.н.
Миналия месец пътувахме до Швейцария на ски... Да, в Швейцария превишената скорост се наказва строго, обаче знак 50 видях само в населено място, а не на всяко по-широко място по пътя както е у нас... При знак 70 съм карал с 60км, защото завоите си бяха сериозни, а шосето широко колкото 2 коли без огледалата...
Например Цариградско на Враня ограничение 50 - откъде накъде?
Околовръстното на Бояна - също 50 - после "карат бясно"
Съгласен съм да сложат радари на Окръжна Болница, на Плиска и на моста между тях... А не пред Метро и преди Пежо, където никога не е ставала катастрофа...
Също на главните шосета да махнат тия табели 50 и 60 покрай бензиностанциите и т.н.
Миналия месец пътувахме до Швейцария на ски... Да, в Швейцария превишената скорост се наказва строго, обаче знак 50 видях само в населено място, а не на всяко по-широко място по пътя както е у нас... При знак 70 съм карал с 60км, защото завоите си бяха сериозни, а шосето широко колкото 2 коли без огледалата...
- rosen79
- Автомобил:
- Двигател:
Tedo-Не знам дали си ходил до Солун,но там се изумих.На магистралата,и пътя до там ограничение от 50км/ч до макс 90км/ч.Влизаш в Солун и гледаш ограничение 120км/ч.
Това го видях за пръв път.
rosen79 написа:Tedo-Не знам дали си ходил до Солун,но там се изумих.На магистралата,и пътя до там ограничение от 50км/ч до макс 90км/ч.Влизаш в Солун и гледаш ограничение 120км/ч.Това го видях за пръв път.
около Солун табелите са 130 км/ч и това не е Солун (градско)а магистралата от Александрополис която правят,вече магистралата за Атина става 120 км/ч
- Tedo-
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
ходил съм много пъти и в Солун и в Кавала... като цяло движението е много /по-/добре организирано...
това, за което говориш сихурно е прохода в планината /не му помня името/ - той е /или поне есента беше/ в ремонт и затова ограничението беше по-ниско...
това, за което говориш сихурно е прохода в планината /не му помня името/ - той е /или поне есента беше/ в ремонт и затова ограничението беше по-ниско...
- rosen79
- Автомобил:
- Двигател:
На 1-ви януари бях там и ти казвам,че си е баш Солун.Пътя за летището,ограничението е 120км/ч
- R@do
- Батето
- Автомобил: Audi 80
- Двигател: ABK 1993
Vizor написа:Само последното изречение ми хареса.
Поредната тъпня, да ми снимат сега калния номер - големите булеварди зимата си кама като за извънградско.
Pichaga написа:.......
http://www.dnevnik.bg/bulgaria/2008/09/25/555078_zapisut_ot_kamera_na_kat_veche_shte_e_dokazatelstvo_v/
тая статия е от септември 2008
- rosy
- Вечен БАН
- Автомобил:
- Двигател:
Лу, Пи ти казва че печели дела за такива казуси. И аз спорих с него по това, ама аргумента му е голем 
- Pichaga
- Антиспамър №1

- Контакти:
статията пише точно за това изменение в закона, за което писах по-горе. Добавя се едно изречение, но това не оправя нещата, да са законосъобразни
в НС редовно се правят такива неща на парче и на юруш без елементарна мисъл как да стане.
в НС редовно се правят такива неща на парче и на юруш без елементарна мисъл как да стане.
е не, щото той казваше за поправка от 2007г., а тази е от края на 2008-ма, мисля, че говорим за различни неща
- Pichaga
- Антиспамър №1

- Контакти:
Той ти казва, че изменението е от 2007, а че в Дневник са го писали 2008 е проблем на журналистите, които не четат ДВ нали
Върни се в “ОФФ-Топик - други”