Досадно Тракане

Техническа и сервизна информация за Golf, Vento, Jetta и Bora
Todor Popov
Автомобил:
Двигател:

Досадно Тракане

Мнениеот Todor Popov » Сря 25 фев 2009 14:07

Здравейте, от снощи имам един проблем. Заредих на една малка бензиностанция 95 (че нали по евтин там)и тръгвам аз и след около километър нещо започна да трака от някъде и аз :banghead:. Значи говорих с едни колеги и те ми казаха, че би могло да е от някой ремък. Чува се отчетливо и се засилва като подавам газ. Колата си върви без проблем. Забелязах също, че скоростния лост леко потрепва на всяко потракване. Притеснява ме да не би да е нещо от скоростната кутия. Ако някой се досеща какво може да е или е имал същия проблем моля да сподели. Благодаря предварително. ПС: не бързам да ходя на сервиз, защото сигурно ще ми вземат пари само за информацията а и не искам да изглеждам все едно не разбирам нищо, че нали знаете как е по сервизите - ще ми измислят още десетина проблема освен този.

Потребителски аватар
LuIS
Автомобил: Audi A4 S-Line 2002
Двигател: 1.9 AWX

Re: Досадно Тракане

Мнениеот LuIS » Сря 25 фев 2009 14:09

Todor Popov написа:Здравейте, от снощи имам един проблем. Заредих на една малка бензиностанция 95 (че нали по евтин там)и тръгвам аз и след около километър нещо започна да трака от някъде и аз :banghead:. Значи говорих с едни колеги и те ми казаха, че би могло да е от някой ремък. Чува се отчетливо и се засилва като подавам газ. Колата си върви без проблем. Забелязах също, че скоростния лост леко потрепва на всяко потракване. Притеснява ме да не би да е нещо от скоростната кутия. Ако някой се досеща какво може да е или е имал същия проблем моля да сподели. Благодаря предварително. ПС: не бързам да ходя на сервиз, защото сигурно ще ми вземат пари само за информацията а и не искам да изглеждам все едно не разбирам нищо, че нали знаете как е по сервизите - ще ми измислят още десетина проблема освен този.

oт къде си? погледни в подфорума "Сервизи", има клубни майстори..

Todor Popov
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Todor Popov » Сря 25 фев 2009 14:10

Пловдив

Потребителски аватар
LuIS
Автомобил: Audi A4 S-Line 2002
Двигател: 1.9 AWX

Мнениеот LuIS » Сря 25 фев 2009 14:12

ай бързо при него:
viewtopic.php?f=13&t=124276

Todor Popov
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Todor Popov » Сря 25 фев 2009 14:14

... и аз него гледах

Todor Popov
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Todor Popov » Сря 25 фев 2009 18:17

Оказа се, че проблемът е във вътрешното каре. Срещу 124 лв. ще ми го сменят.

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”