Досадно Тракане
-
- Автомобил:
- Двигател:
Досадно Тракане
Здравейте, от снощи имам един проблем. Заредих на една малка бензиностанция 95 (че нали по евтин там)и тръгвам аз и след около километър нещо започна да трака от някъде и аз
. Значи говорих с едни колеги и те ми казаха, че би могло да е от някой ремък. Чува се отчетливо и се засилва като подавам газ. Колата си върви без проблем. Забелязах също, че скоростния лост леко потрепва на всяко потракване. Притеснява ме да не би да е нещо от скоростната кутия. Ако някой се досеща какво може да е или е имал същия проблем моля да сподели. Благодаря предварително. ПС: не бързам да ходя на сервиз, защото сигурно ще ми вземат пари само за информацията а и не искам да изглеждам все едно не разбирам нищо, че нали знаете как е по сервизите - ще ми измислят още десетина проблема освен този.

- LuIS
- Автомобил: Audi A4 S-Line 2002
- Двигател: 1.9 AWX
Re: Досадно Тракане
Todor Popov написа:Здравейте, от снощи имам един проблем. Заредих на една малка бензиностанция 95 (че нали по евтин там)и тръгвам аз и след около километър нещо започна да трака от някъде и аз. Значи говорих с едни колеги и те ми казаха, че би могло да е от някой ремък. Чува се отчетливо и се засилва като подавам газ. Колата си върви без проблем. Забелязах също, че скоростния лост леко потрепва на всяко потракване. Притеснява ме да не би да е нещо от скоростната кутия. Ако някой се досеща какво може да е или е имал същия проблем моля да сподели. Благодаря предварително. ПС: не бързам да ходя на сервиз, защото сигурно ще ми вземат пари само за информацията а и не искам да изглеждам все едно не разбирам нищо, че нали знаете как е по сервизите - ще ми измислят още десетина проблема освен този.
oт къде си? погледни в подфорума "Сервизи", има клубни майстори..
-
- Автомобил:
- Двигател:
Пловдив
- LuIS
- Автомобил: Audi A4 S-Line 2002
- Двигател: 1.9 AWX
ай бързо при него:
viewtopic.php?f=13&t=124276
viewtopic.php?f=13&t=124276
-
- Автомобил:
- Двигател:
... и аз него гледах
-
- Автомобил:
- Двигател:
Оказа се, че проблемът е във вътрешното каре. Срещу 124 лв. ще ми го сменят.
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”