Член или не в Клуб на привържениците на VW в България
-
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Член или не в Клуб на привържениците на VW в България
Добрине, прав си, понеже отскоро се регистрирах във форума и не познавам никой от клуба 

dobrin написа:Първо, няма идея форумът да става платен.
Второ, всеки има право на избор.
Идеята е в този пост, който е от същата тема и между впрочем съвпада доста добре с моето мнение:
Krasi написа:Luciano написа:Какво ще се промени ако съм член на клуба?До колкото знам нищо.
Напълно подкрепям!
Без да съм член, нищо не ми пречи да поддържам контакти и да си помагаме със съфорумците от Плевен основно, защото живея тук.
Това го правя вече пета година и не виждам особен смисъл в членството в клуба...
По скоро може би трябва форума да се направи платен с някаква нормална годишна такса - така ще се понамали спама, а и хората които се грижат за сайта и дават безплатно своя труд за това би следвало да получават нещо все пак...не са длъжни да работят форевър безплатно...
А за второто съм напълно съгласен.
- kimif2008
- Автомобил:
- Двигател:
ако го няма клуба нямаше да се ходи в русе,ако знаеш за какво говоря
- dobrin
- Чингис хан
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Jmok написа:Идеята е в този пост, който е от същата тема и между впрочем съвпада доста добре с моето мнение:Krasi написа:По скоро може би трябва форума да се направи платен с някаква нормална годишна такса
Идеите относно развитието на форума могат да изходждат само от членовете на клуба, който е собственик на форума!
В този ред на мисли, такава идея няма.
- Bobi_S13
- Der Polizist
- Автомобил: VW Passat
- Двигател: AVF
Jmok, никой никой не насилва, като те влече да плащаш стани официялен член! Не дей вкарва хората в ,, Размисли и Страсти''! Не виждам някои от хората които се грижат за форума да са поискали и стотинка! Всичко е на доброволни начала! Ако не го устройва, че няма да види пари няма да се занимава не мислиш ли?! Хората тук са свързани от една идея ,, любовта към ФВ''!
Както виждаш никой не те насилва да ставаш член. Имаш избор! Ако искаш даваш молба и ставаш член, ако не не! Свободна държава сме!
Както виждаш никой не те насилва да ставаш член. Имаш избор! Ако искаш даваш молба и ставаш член, ако не не! Свободна държава сме!
- swissmad
- Автомобил:
- Двигател:
Re:
Bobi_S13 написа:,,Искам да бъда, но нямам време да се занимавам с организационна и клубна дейност.''
по-точно няма как да го кажа.

- Bobi_S13
- Der Polizist
- Автомобил: VW Passat
- Двигател: AVF
Re: Re:
swissmad написа:Bobi_S13 написа:,,Искам да бъда, но нямам време да се занимавам с организационна и клубна дейност.''
по-точно няма как да го кажа.
Самоче разбрах, че
и следователно поддадох молба!Dobrin написа:няма проблеми, ние отсътвия не пишем
- Cherepaha
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
dobrin написа:Идеите относно развитието на форума могат да изходждат само от членовете на клуба, който е собственик на форума!
Леле.

- dobrin
- Чингис хан
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:

- vasstop
- Гадфадъ'
- Автомобил: Golf 2 syncro
- Двигател: 1P 1990
- Контакти:
Провери сам:Cherepaha написа:Леле.dobrin написа:Идеите относно развитието на форума могат да изходждат само от членовете на клуба, който е собственик на форума!![]()
Сигурен ли си? И тва ли го пише в устава?
viewtopic.php?f=1&t=41260
- Bambulka
- Автомобил: Golf 3
- Двигател: AEK 1995
Искам да бъда. И се надявам в най-скоро време да бъда част от голямото семейство. Интересът ми към VW е не само хоби, а истинска любов към марката.
Не е важно какъв си, с какви средства разполагаш, или какво караш...
Важното е - от сърце и душа да помагаш на колегите, когато и с каквото можеш; да съдействаш за постигането на общите цели, без да търсиш облаги.
Ръка за ръка - в името на всички привърженици на VW в България.
Не е важно какъв си, с какви средства разполагаш, или какво караш...
Важното е - от сърце и душа да помагаш на колегите, когато и с каквото можеш; да съдействаш за постигането на общите цели, без да търсиш облаги.
Ръка за ръка - в името на всички привърженици на VW в България.
- rosy
- Вечен БАН
- Автомобил:
- Двигател:
Аз ще кандидатствам за член белким уредя вълчето 

- radotom
- Модератор
- Автомобил: Passat B6
- Двигател: CBBB
Росиии... Спамиш!
Прави ми впечатление, че много от хората свързват Клуба непременно и единствено с любовта към VW.
Честно да си призная, при мен не е така!
Сега карам Пассат, щото за толкова имам пари!
Като почна да сменям Поршетата и Ламборджинитата според цвета на вратовръзката си, обаче, това няма да ме откаже от членството ми в Клуба.
Просто там търся (и получавам, както и се опитвам да давам) съвсем други неща.
Това са обединението около някакви идеи, желанието на много хора да се върви по един път, за благото на всички (без значение, че понягога има спорове кой да е пътя, защото не случайно е казано, че в спора се ражда истината)
Ако щете- Клуба, като доброволна организация, е едно от малкото останали в битието ни места, където можеш да изкажеш мнение, да бъдеш изслушан, да се дискутира по него.... и ако се хареса- да бъде прието (или съответно аргументирано отхвърлено)
Просто имено заради своята си същност на доброволно участие, Клуба е място, където се събираме безкористно, където никой не дебне другия колко ще вземе, па що на него толкова... Място, където отношенията са на ЧИСТО ПРИЯТЕЛСКА основа.
А за взаимопомощта- да, има я, но нея и във форума си я има... То това си зависи от човека.

Прави ми впечатление, че много от хората свързват Клуба непременно и единствено с любовта към VW.
Честно да си призная, при мен не е така!
Сега карам Пассат, щото за толкова имам пари!
Като почна да сменям Поршетата и Ламборджинитата според цвета на вратовръзката си, обаче, това няма да ме откаже от членството ми в Клуба.
Просто там търся (и получавам, както и се опитвам да давам) съвсем други неща.
Това са обединението около някакви идеи, желанието на много хора да се върви по един път, за благото на всички (без значение, че понягога има спорове кой да е пътя, защото не случайно е казано, че в спора се ражда истината)
Ако щете- Клуба, като доброволна организация, е едно от малкото останали в битието ни места, където можеш да изкажеш мнение, да бъдеш изслушан, да се дискутира по него.... и ако се хареса- да бъде прието (или съответно аргументирано отхвърлено)
Просто имено заради своята си същност на доброволно участие, Клуба е място, където се събираме безкористно, където никой не дебне другия колко ще вземе, па що на него толкова... Място, където отношенията са на ЧИСТО ПРИЯТЕЛСКА основа.
А за взаимопомощта- да, има я, но нея и във форума си я има... То това си зависи от човека.
- Pichaga
- Антиспамър №1
- Автомобил: Opel Zafira B
- Двигател: Z19DT
- Контакти:
Радо, каза го много добре, евала
255 гласа 10% не мога да си позволя членския внос за каква сума става въпрос ? Иначе ДААА искам да съм член 

Върни се в “Основен Volkswagen Форум”