бордови компютър на B5??

Техническа и сервизна информация за Passat
Потребителски аватар
L&R
Автомобил: CCC
Двигател:
Контакти:

Re: бордови компютър на B5??

Мнениеот L&R » Сря 25 фев 2009 19:10

MAKAROW написа:купих лоста за 50 кинта 2-ра употреба
смених го и хоп-бордови комп.
среден разход,моментен,температура и т.н.
е сега вече и непросветените знаят-става

:shock

Потребителски аватар
ChimeyJimmey
Автомобил: торанага
Двигател: AXQ

Мнениеот ChimeyJimmey » Сря 25 фев 2009 20:10

Борислав Андреев написа:Изостана малко темата,а е интересна за всички с Б5.....

Поне за тези без бордовак... mhihi
Но, всъщност, най-интересното за всички (за мен поне) е как тоя лост вкара в екраните цялата информация...
Докато не се обади човека, всичко остава само предположения. :D

Потребителски аватар
kirhadj
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот kirhadj » Чет 26 фев 2009 8:35

Като се има в предвид, че бордкомпа е отделен модул, как ли става само с лостчето? :banghead: :bishop

Потребителски аватар
Vladko
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Vladko » Чет 26 фев 2009 11:58

Колегата се е поизнервил че никой не му отговори и ви подхлъзна :wink: Няма как да стане да дойде борд комп от лоста само.В най лекия случай трябва да се препрограмира таблото-в най тежкия смяна на таблото и добавяне на несъществуващи датчици по колата.И в двата случая имате нужда от лоста с бутоните.
П.С. Значи това което съм написал е правено и е работило.Не изключвайте възможноста(особено колегите които са с 1.6) да направите всичко описано и пак да не стане!

Потребителски аватар
ChimeyJimmey
Автомобил: торанага
Двигател: AXQ

Мнениеот ChimeyJimmey » Чет 26 фев 2009 12:16

И аз си мисля, че колегата с вездесъщия лост просто ни пусна по Лилехамер... mhihi
Другият вариант е просто да си е имал всичко необходимо и само лостчето с правилното свързване да му е липсвало...
Но, пак казвам, това са само предположения. :roll:

На колегите с 1.6 двигатели лично аз бих преопръчал изобщо да не се занимават с глупости.
Показанията на бордовака просто само ще ги подтиснат още повече, ерго - нулева инвестиция... mhihi

DIP
Автомобил: VW Touran
Двигател: 1900 TDI 101 КС

Мнениеот DIP » Чет 04 апр 2019 10:42

Vladko написа:Колегата се е поизнервил че никой не му отговори и ви подхлъзна :wink: Няма как да стане да дойде борд комп от лоста само.В най лекия случай трябва да се препрограмира таблото-в най тежкия смяна на таблото и добавяне на несъществуващи датчици по колата.И в двата случая имате нужда от лоста с бутоните.
П.С. Значи това което съм написал е правено и е работило.Не изключвайте възможноста(особено колегите които са с 1.6) да направите всичко описано и пак да не стане!

Колега вчера сложих на един шаран 2001 1,9 116 к.с. лост и кабели от лоста до километража по схема която намерих в нета. И да дисплея нищо не се появи по различно с изключение на това отвориш вратата и на дисплея ти показва, че вратата е отворена и когато чукнеш лота отстрани картинката на отворената врата става по малко и ти изписва пак външната температура.
Имаш ли някаква идея какво още трябва да направя, че да проработи това чудо.

Върни се в “Passat”