Фарове и датчик за светлини за заден ход на Пасат Б3.
- vessonik
- Автомобил: Golf Plus
- Двигател: 1.9 TDI 105 Hp BXE
Фарове и датчик за светлини за заден ход на Пасат Б3.
Търся фарове и страничните бленди за Пасат Б3-1996г. и датчик за светлините на задната скорост. Знаете ли къде могат да се купят? Предварително благодарая!
- zfa159
- Автомобил: Mitsubishi Outlander + B4 Syncro
- Двигател:
- Контакти:
Re: Фарове и датчик за светлини за заден ход на Пасат Б3.
Горната картинка е за Пасат В3 и тази пластмаса не е със суича,показан на долната картинка....на самата пластмаса има монтиран суич,който е само една гумена тапичка (вътре с пружинка и една метална мембранка) и от него тръгва напред по продължението на пластмасата метален прът,който натиска и отпуска бутончето.Бутона не се продава отделно и се сменя всичко заедно - цената беше около 20лв в Ауто - .
При Пасат В4 доколкото знам има две версии - едната е както е горната картинка а другата - както е долния суич - ама незнам от какво зависи на кой какво от двете се слага..така са ми казвали в магазина - аз досега В4 с втория вариант не съм видял
При Пасат В4 доколкото знам има две версии - едната е както е горната картинка а другата - както е долния суич - ама незнам от какво зависи на кой какво от двете се слага..така са ми казвали в магазина - аз досега В4 с втория вариант не съм видял

- Petyoffy
- Автомобил: Passat B7
- Двигател: CBBF 2012
Re: Фарове и датчик за светлини за заден ход на Пасат Б3.
zfa159 написа:Горната картинка е за Пасат В3 и тази пластмаса не е със суича,показан на долната картинка....на самата пластмаса има монтиран суич,който е само една гумена тапичка (вътре с пружинка и една метална мембранка) и от него тръгва напред по продължението на пластмасата метален прът,който натиска и отпуска бутончето.Бутона не се продава отделно и се сменя всичко заедно - цената беше около 20лв в Ауто - .

По каталозите дават и двата модела затова и аз ги пльоснах и двата.