помощ за ремонт на табло за голф3
помощ за ремонт на табло за голф3
Има ли възможност да се ремонтира електрониката на табло за голф3. Таблото работи с изключение на това ,че лампата за маслото постоянно мига. С друго табло няма такъв проблем , така че със сигурност дефекта е в него. Питам защото имам още едно табло и мога да взема някой друго чипче да го заместя. Въпроса ми е някой занимавал ли се е с такъв проблем. Разбрах , че този проблем и други са имали , та искам да го разнищя. Ако се наложи и с програматор ще се пробва , но ако някой е открил топлата вода преди мен да не се мъча
.Благодаря много предварително 

-
aivan2001
- Автомобил:
- Двигател:
Re: помощ за ремонт на табло за голф3
Колега преди години имаше един майстор в "Чайка" близо до курортна поликлиника, казва се Ясер много печен. откри ми невероятна повреда в кабелите към таблото....(на Венто) занимава се само с такива истории има софтуери и изведени букси и направо ти закача таблото....и т.н.
Re: помощ за ремонт на табло за голф3
благодаря колега, но проблема 100% е в самото табло не в кабелите. Като сложа друго табло никакви проблеми.Трябва някой , който разбира от електроника и си е сблъскал с този проблем да ми помогне. Все пак ако не се спрявя сам мога да се възползвам от услугите на този майстор
.Просто съм любопитен и много ще се радвам сам да успея да се справя с този проблем. 
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”