моля помогнетеBrabus: Добре дошъл, но тук ползваме само кирилица и малки букви. Промених ти заглавието.
моля помогнетеina1 написа:ЗДРАВЕЙТЕ нова съм в форума и още не съм наясно с нещата тук.имам проблем свързан с голф 4 1.4 16V колата ми работи на два цилиндара смених бубина,све6ти и не се оправямоля помогнете
Brabus: Добре дошъл, но тук ползваме само кирилица и малки букви. Промених ти заглавието.

rudoni написа:а кабелите от бобината към свещите?как определи ,че бобината е за смяна? има много въпроси ! но първо се почва с кода на двигателя - от големия талон или в багажното отделение има една лепенка и там е той :engine cod /AkQ,AHW или нещо подобно с буква А или В/
ina1 написа:rudoni написа:а кабелите от бобината към свещите?как определи ,че бобината е за смяна? има много въпроси ! но първо се почва с кода на двигателя - от големия талон или в багажното отделение има една лепенка и там е той :engine cod /AkQ,AHW или нещо подобно с буква А или В/

radotom написа:Аммм... едва ли в сервиза биха пропуснали такова нещо, но като знам и какви майстори се срещат...
Случайно да са сменяни кабелите по разпределителната капачка?
Да са объркани местата на 2 и 3-та свещ?
ina1 написа:radotom написа:Аммм... едва ли в сервиза биха пропуснали такова нещо, но като знам и какви майстори се срещат...
Случайно да са сменяни кабелите по разпределителната капачка?
Да са объркани местата на 2 и 3-та свещ?
не са объркани вси4ко си е наред по кабелите

krauser написа:до като е студен двигателя работи ли по добре , ако не са хубави или подходящи свещите е вазможно да са те ,пробвай с други кабели може да не са нови но да е сигорно че работят
оправиха я 
ina1 написа:krauser написа:до като е студен двигателя работи ли по добре , ако не са хубави или подходящи свещите е вазможно да са те ,пробвай с други кабели може да не са нови но да е сигорно че работят
![]()
оправиха я

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”
Потребители, разглеждащи този форум: caro и 79 госта