DimoNN написа:какво е съббуфер?
POLO PAVLETI написа:...Естественно най важно си остава Плеърчето(хедюнита)от там идва всичко
andro_ написа:POLO PAVLETI написа:...Естественно най важно си остава Плеърчето(хедюнита)от там идва всичко
Също подкрепям.Фъшкии с под 2V изходи и без HPF/LPF нямат смисъл.
Идеалната система е всичко на допълнителен усилвател.Тия вградените усилватели в хедюнитите са...фъшкии.
andro_ написа:DimoNN написа:какво е съббуфер?
Subwoofer...Превеждай си.
От евтинджоса за мен най-добри са Hertz - хем свирят мекичко,хем държат на ватове.
Pioneer - евтините серии са за хора,които искат сила,а не качество на звука.
Аз съм вече 1500% убеден от опит,че усилвателят има доста по-голямо значение от говорителя.
По-добре по-слаб говорител на по-силен усилвател, отколкото по-силен говорител на слаб усилвател.Защо? В нета има инфо,търсете.
Ако се опитвате да правите нещо с марки като Thunder....безсмислено е.
Thunder 380W не свири като Pioneer 380W (усилватели) или нещо друго по-качествено...повярвайте ми,разликата е огромна.
От евтините усилватели,много харесвам Kenwood - страхотни са.Който има,знае.
trohilio написа:аз бих препора4ал bocshmann zx122 pro.свирих с такам 3 години с какви ли не усилватели еи така за проба и му няма ни6то.звука е 6то годе прили4ен смисал не знам кви са ти о4акванията за херц и парнер ама мога да кажа спокоино 4е свири много по добре и от двата говорителя.не 4е сам с престрастия просто сам заставал до тях и разликата е голяма но се пак ти си знае6
Върни се в “CAR Audio, Video & Navigation”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 6 госта