Намерено е куче в София, кв. Надежда

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
itni
Автомобил:
Двигател:

Re: Намерено е куче в София, кв. Надежда

Мнениеот itni » Съб 28 фев 2009 10:56

Понякога направо ми се повръща от това в каква заблуда и простащина сме принудени да живеем, заради свободията която си позволяват нашите управници и съответно я допускат във всички нива на обществото. Съответно Пенчо и Пенка решават, че всичко им е позволено, щото постоянно им се разминава, Пенка през това време е родила 1-5 деца, който живеят в тази реалност всеки ден - съответно получават това "страхотно" възпитание, което един ден ще предадат като безценно наследство на следващите нещастни Пенчо и Пенка. Именно поради това някой като мен, който се опитва да живее по правилата, пък даже и нахалства опитвайки се да прави добро на околните, бива мачкан и тъпкан ей така за спорта. Миналата събота имаше съобщение по нова телевизия за кученцето. В момента, в който телефонния ми номер беше излъчен, на телефона ми се изписа че имам 3 неприети повиквания. Съответно съвсем любезно и учтиво прозвънях и на трите номера, с два от който вече нямаше връзка, на третия получих отговор, състоящ се от учудващо сполучлива комбинация от заплашително звучащи псувни. Не обърнах кой знае какво внимание, все пак за нас гордите българи това е ежедневие. Но прозвъняванията продължиха и стават все по-нахални. Номерата са различни и подозирам, че са от предплатени карти. Днес и смс от интернет получих за разнообразие. Не ме впечатляват детинските изпълнения на някой недоразвит, неуравновесен, копнеещ за внимание и за някаква власт над нещо тип. Дразни ме нахалството и увереността, с които се правят такива дребни постъпчици всеки ден и навсякъде.

Та апелирам към всички съвестни колеги - не правете добро на никого, ако не сте готови да понесете последствията!

Betrayer
Автомобил: bmw
Двигател: 1986
Контакти:

Мнениеот Betrayer » Съб 28 фев 2009 11:44

Ама колега прав си! Защо те храни мисли че си му откраднал кучето ли че нещо не разбрах съвсем правилно :roll:

Потребителски аватар
itni
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот itni » Съб 28 фев 2009 11:50

Betrayer написа:Ама колега прав си! Защо те храни мисли че си му откраднал кучето ли че нещо не разбрах съвсем правилно :roll:

Няма причина...толкоз му е акъла просто

Потребителски аватар
chicki
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот chicki » Съб 28 фев 2009 12:45

itni написа:
Betrayer написа:Ама колега прав си! Защо те храни мисли че си му откраднал кучето ли че нещо не разбрах съвсем правилно :roll:

Аман от Комплексари само тва ще ти кажа :evil: :evil: :evil:

Betrayer
Контакти:

Мнениеот Betrayer » Съб 28 фев 2009 18:26

chicki написа:
itni написа:

Аман от Комплексари само тва ще ти кажа :evil: :evil: :evil:

Взе ми думите от ... генерацията :!: mhihi

Потребителски аватар
Ivailo
Автомобил: VW Golf mk3
Двигател: AAZ
Контакти:

Мнениеот Ivailo » Съб 28 фев 2009 19:02

Не са комплексари.. Просто са някви 12-годишни лапета, които скучаят по цял ден...
После като видят някъв номер на някъв човечец клипват, пък той ако се прецака да им звънне почват да си упражняват псувните..
Като видиш, че разговора отива натам просто натисни червената слушалка, да не харчиш сметка и нерви за нечия удовлетворение..
Пичовете като ги набереш записват разговора и после го качват във vbox....

Много се радвам, че има хора като теб, които да стигнат толкова далеч... Искрено се надявам истинския собственик да ти се обади... Научи се да приемаш псувни и т.н. като стимул да продължиш :)

Потребителски аватар
itni
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот itni » Сря 15 апр 2009 10:24

Смятам, че достатъчно изчаках някой да си потърси кучето. Явно просто никой не го търси.

Който от вас има желание да си има любвеобилно домашно кученце с навици, да се обади. Аз ще мога да го задържа при мен още 2-3 седмици. До тогава се надявам заедно да му намерим нов дом.

0888 667 343 Иван

Потребителски аватар
joker
Автомобил: Golf 3 Variant _Golf4 Variant
Двигател: 1800 ABS _1900 TDI AHF

Мнениеот joker » Сря 15 апр 2009 15:18

itni написа:Смятам, че достатъчно изчаках някой да си потърси кучето. Явно просто никой не го търси.

Който от вас има желание да си има любвеобилно домашно кученце с навици, да се обади. Аз ще мога да го задържа при мен още 2-3 седмици. До тогава се надявам заедно да му намерим нов дом.

0888 667 343 Иван

Толкова време вече се грижиш за него!!!!Та то вече си е твое....то те е обикнало като спасител!!!как ще ти имаш сърце да го дадеш някому?????Аз не бих имал сили да го направя....затова и не си вземам женско куче...просто няма да мога да дам малките на никого!!!Ето нещо за нашите любими приятели.....в което аз вярвам!!!!
"МОСТ НА ДЪГАТА
На самия край на небосклона има място наречено Мост на Дъгата. Когато животното умира, особено ако то е било много любимо за някой в този живот, то попада на Моста на Дъгата. Там има безкрайни поля и хълмове, по които нашите приятели могат на тичат и да играят всички заедно. Там има изобилие от храна, вода и слънчева светлина и там на нашите любимци им е топло и комфортно.
На това място всички болни и стари животни се превръщат в млади и пълни с енергия; имащите травми и осакатявания отново стават здрави и силни. Времето за тях минава неусетно, ако само си спомним за тях в своите мечти и сънища. Животните там са щастливи и доволни от всичко освен едно - всяко от тях си е отишло рано и е оставило в този живот някой много скъп за него човек.
На Моста на Дъгата животните тичат и безгрижно играят всички заедно, но идва ден, когато някое от тях неочаквано се спира и гледа в далечината. В неговите очи пламва огън, а тялото му започва да трепери от нетърпение. Неочаквано то напуска своите събратя, лети над изумрудено зелената трева, и краката му го носят все по-бързо и по-бързо.
То ви забелязва; и когато вие и вашия любимец накрая се срещате, здраво се прегръщате, щастливи от това, че сте се събрали и повече никога няма да се разделите.
То ще бъде лудо от щастие, ще лиже вашето лице, вашата ръка отново ще го гали нежно по главата, и вие още веднъж ще погледнете в преданите очи на своя любимец, толкова за дълго напуснал вашия живот, но никога не напуснал вашето сърце.
Сега вие можете да пресечете Моста на Дъгата заедно..."[/b]

Betrayer
Контакти:

Мнениеот Betrayer » Сря 15 апр 2009 18:10

Ааа колеги се пак тука сме заради Фолцвагените :lol: Иначе както казах кучето и мене ме кефи, ще го покажа на една приятелка да вида какво може да измисли.

Потребителски аватар
itni
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот itni » Съб 18 апр 2009 8:00

:arrow:

Потребителски аватар
joker
Автомобил: Golf 3 Variant _Golf4 Variant
Двигател: 1800 ABS _1900 TDI AHF

Мнениеот joker » Съб 18 апр 2009 12:46

Betrayer написа:Ааа колеги се пак тука сме заради Фолцвагените :lol: Иначе
както казах кучето и мене ме кефи, ще го покажа на една приятелка да вида какво може да измисли.

По-полека колега!!!Виж първо раздела и правилата и после давай съвети ,кой за какво да пише......пък и модераторите са тези,които решават последни какво да има и какво да няма....и така трябва да бъде...ако искаме да има ред в бърборенето...

Betrayer
Контакти:

Мнениеот Betrayer » Нед 19 апр 2009 11:41

Явно погрешно си ме разбрал защото го казах с добро чуство. :beer П.П Не се филмирай 8)

Върни се в “ОФФ-Топик - други”