Проблем с предните ел. стъкла на Голф 3 комби 97г.

Техническа и сервизна информация за Golf, Vento, Jetta и Bora
Потребителски аватар
AIR_MEN
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Проблем с предните ел. стъкла на Голф 3 комби 97г.

Мнениеот AIR_MEN » Пет 27 фев 2009 20:33

Здравейте колеги,
та проблема ми е следния... купих си нов механизъм от магазина за лявото ел. стъкло. Поставих го със старата машинка. Получи се следното - машинката жужи, а не тръгва. Купих работеща машинка от колега във форума и прави същите номера (и двете машинки съм ги пробвал на друг голф както и копчето, и работят)... явно е, че е нещо по тоците.
следващия проблем е: от лявата врата при запален двигател не мога да сваля дясното стъкло, а само да го вдигна. Но когато колата е само на контакт няма ядове - свалям, вдигам, комфорт функцията работи...
Преглеждах кабелите и няма нищо прекъснато. Навежда ме на мисълта, че може да е някое реле(ако изобщо има), обаче нямам идея кое е. Надявам се някой от вас да може да ми помогне с някой съвет, макар че смятам утре по обяд да го разглобя голфчето и да търся...
Мерси предварително

hp7909
Автомобил:
Двигател:

Re: Проблем с предните ел. стъкла на Голф 3 комби 97г.

Мнениеот hp7909 » Нед 01 мар 2009 1:28

drasni mi v skype : hp7909 sled 21h 6te ti isprqtq cqlata shema na kolata

Потребителски аватар
AIR_MEN
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Re: Проблем с предните ел. стъкла на Голф 3 комби 97г.

Мнениеот AIR_MEN » Нед 01 мар 2009 1:50

мерси за помощта и разбирането, само че в момента вече не съм в България за около една седмица. Така че ако ти е възможно да ми я пратиш на e-mail: hjelev@abv.bg за да си я принтирам като се прибера ще съм ти много задължен.
Лека вечер

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”