Гърне
Гърне
Значи като си взех Голфчето и забелязах , че като запаля и като си работи на място и леко така си бръмчи нещо като ремус , и един познат легна да види какво става отдолу и ми каза,че гърнето е поизгнило и имало няколко дупки . Баща ми ме караше да го оправим т.е. да го закърпим или да го сменим ама аз не исках щото ме кефеше как се чува , обаче онзи ден един познат ми каза , че така с тези дупки не било добре за колата т.е. качвал се разхода и се намалявал вървежа на колата . Кажете си сега вашите мнения , че да знам какво да правя ! 
- snupeca
- Автомобил: Skoda Octavia
- Двигател: ALH
- Контакти:
Re: Гърне
Тва са пълни глупости, за вървежа и разхода
Най-добре да се смени, но ако не гърми като Зил
и не те дразни може да го покараш още 
Най-добре да се смени, но ако не гърми като Зил
и не те дразни може да го покараш още -
theultimate
- Автомобил: Passat B7
- Двигател: CFFB
Ако не го оправиш дупката ще става все по-голяма и по-голяма докато накрая не почне да звучи като ЗИЛ 
- alex_zazy
- Автомобил:
- Двигател:
За разхода да се вдигне може виждал съм такива случеи, значи гърнето вътре станало на тарлък напълно се разлушило и ватата се запречила на дупката (дупките) и газовете ислизат по трудно и от там! Рядко се случва и то на смянявани гърнета защото в оригиналните няма вата! Иначе, ако от вътре при тебе се е изсипало всичко и си е една празна тенджера няма проблеми, осфен звукови!
- Дашо
- Пернишки бек
- Автомобил:
- Двигател:
theultimate написа:Ако не го оправиш дупката ще става все по-голяма и по-голяма докато накрая не почне да звучи като ЗИЛ
А така, иначе няма разлика в разхода-само в звука
- silver bird
- Автомобил: Golf - Rover
- Двигател: 1.8 ABC - 400tdi
Вземи си удари един шев на гърнето,защото ,ако продължаваш така скоро ще се наложи да го сменящ цялото.
стига шевове и кръпки, едно гърне струва колкото две пълнения на газовата уредба. ще дадеш двойни пари за труд а резултат - нулев. това прогнило гърне отвън може и да няма дупки ама вътре е мармалад. обърни внимание и на средното гърне 
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”