ПОЛО -скоростна кутия
-
petkan17
- Автомобил:
- Двигател:
ПОЛО -скоростна кутия
здравейте,може ли някой да каже,има ли проблем да се сложи скоростна кутия на ПОЛО 1,6 на ПОЛО 1,4.какжа шще е разликата в скоросите.
- doc_j
- !!!ИЗМАМНИК!!!
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: ПОЛО -скоростна кутия
И по-точно...? 1.4 двигател, ама какъв, 8V, 16V, 60, 75, 101 к.с.? И от какъв 1.6? И най-добре мисля да кажеш точно кодовете на кутиите.
-
petkan17
- Автомобил:
- Двигател:
ами двигателя е 8V , 60 коня. моята скоростна кутия е DKF.тези дни ще проверя другата,и ще пиша пак.благодаря предварително
-
Martin Petrovich
- Автомобил:
- Двигател:
... сори за спама, но и аз имам едно въпросче към вас! ... смениха ми двигателя на полото с 1.4 с код на него: ABD382660 - това което знам е че е 40 kw ... къде мога да направя справка дали е така и да разбера повече неща относно този двигател...изтеглих ръководството за експлоатация и схемите но там тази серия мотори ( абд ) не можах да открия ... в момента съм със старата кутия и стария инжекцион и мисля да ги сменям .... затова искам да разбера повече неща относно този двигател ... предварително Ви благодаря

- suggar
- Автомобил: Seat Ibiza
- Двигател: ASV
abd маи е 1.3, все пак провери в тази тема FAQ - често задавани въпроси свързaни с моделите POLO
-
Martin Petrovich
- Автомобил:
- Двигател:
suggar написа:abd маи е 1.3, все пак провери в тази тема FAQ - често задавани въпроси свързaни с моделите POLO
...та така де ама и там не намерих инфо, доколкото знам има разни сайтове в които е възможно да вкараш кода и от там да си набавиш необходимата информация, та да си сменя кутията и инжекциона, че се получава следната работа: на 1,2 и 3 се изрязва и му идат къси скоростите ...а на 4 и 5 няма никакъв ряз и не може да си дигне оборотите ( именно за тях ми казаха че сигурно е от инжекциона ) ... не впръсквал достатъчно, но смятам и скоростната кутия да сменя с още по голямо предавателно число ( тази е от поло 86-ц ) ... та затова незнам какъв инжекцион да търся или направо да слагам по голям независимо от модела двигател ?
- Anbuch
- Полохолик
- Автомобил: VW POLO 6R
- Двигател: CGGB 2010г
- Контакти:
АБД е 60 коня. Трябва ти ръководство за голф3,този двигател фабрично не се слага на поло. Старият ти двигател какъв беше?
Има вече такъв осъществен проект във форума
ей една тема за АБД-то на поло 86С
viewtopic.php?f=11&t=77133
До колкото си спомням ,колегата беше сложил моно от 1,8 --- гледай там
-
Martin Petrovich
- Автомобил:
- Двигател:
Anbuch написа:АБД е 60 коня. Трябва ти ръководство за голф3,този двигател фабрично не се слага на поло. Старият ти двигател какъв беше?
...до тук ясно! ...но освен моно инжекция от 1.8 друга каква може да се сложи за да знам каква да търся! ...относно мотора предния беше 1.05 с оригиналната ск. кутия ...сега пак си е същата ск.кутия но именно с този двигател 1.4 с инжекция от стария двигател ( 1.05 ) ...сега ще се позазровя да потърся инжекция ...но дайте акъл за някоя по къса ск. кутия...мисля че от голф единица може да се набави ...по спомен
Върни се в “Polo, Lupo, Up & Fox”