От шофьорската врата мога да заключвам с централното, но не мога да отключа. От дясната страна работи. Допълнително не работи микретата на шофьорската врата, защото когато я отворя, не светва лампата в купето, а от другата врата светва.
Някой може ли да каже какъв е проблема и къде се намира тая микрета за лампата
Проблем с централното на Г-4
- Glove
- Автомобил: VW Golf MK2 GTI
- Двигател: AUM
Re: Проблем с централното на Г-4
Намира се вътре в бравата и за да стигнеш до микретата се разглобява всичко. За решаване на проблена евентуално се подменя микретатат и се оправя но не е гаранция че ще изкара.
- MKII 1.6EZ
- Автомобил:
- Двигател:
Ако говориш за отключване с ключ, мисля че е нормално да е така. На мойта е по същия начин и ми казаха още в автокъщата, че е нарочно. Било с цел допълнителна сигурност.
- Glove
MKII 1.6EZ написа:Ако говориш за отключване с ключ, мисля че е нормално да е така. На мойта е по същия начин и ми казаха още в автокъщата, че е нарочно. Било с цел допълнителна сигурност.
Е значи са те излъгали здраво!
-
Ivo GOLF 4 110hp
- Автомобил:
- Двигател:
При мен е същото и ми казаха че е от ключалката.ебава се заклюването с шофьорската врата и е мн гадно
- MKII 1.6EZ
- Автомобил:
- Двигател:
Glove написа:MKII 1.6EZ написа:Ако говориш за отключване с ключ, мисля че е нормално да е така. На мойта е по същия начин и ми казаха още в автокъщата, че е нарочно. Било с цел допълнителна сигурност.
Ми алармата си го отключва просто през патрона не можеш!
Последна промяна от MKII 1.6EZ на Пон 02 мар 2009 19:06, променено общо 1 път.
-
Ivo GOLF 4 110hp
- Автомобил:
- Двигател:
На мен ми се случва по някога че и алармата неще да го отключи,и траа да бъркам с ключ и да му праа магии 
- Glove
MKII 1.6EZ написа:Glove написа:MKII 1.6EZ написа:Ако говориш за отключване с ключ, мисля че е нормално да е така. На мойта е по същия начин и ми казаха още в автокъщата, че е нарочно. Било с цел допълнителна сигурност.
Ми алармата си го отключва просто през патрона не можеш!
Ами алармата е вързана паралелно за инсталацията и не зависи от ключетата в бравата. Ключетата са само когато оперираш с ключ.
- Niksan M
- Автомобил:
- Двигател:
ли4но аз днес направих показаната по-горе "гимнастика" http://www.passat-b5.ru/index.php?optio ... &Itemid=57 и нещата заспаха! Много съм доволен! При мен централното беше откачило - заключваше се и се отключваше сама когато си поиска!Оказаха се две спойки,както е показано в материала,но вътре има и два микрета за отключено и заключено от ключа на бравата и два за следенето на краините позиции на моторчето в механизма,така 4е при теб може и да е някое от тях.И си по4исти микрета за платфона на купето,той е отвън механизма с един червен и един син кабел.Разглобява се и се по4иства,само внимаваи да не му загубиш чаркалаците като го разглобиш,4е са много дребни.Успех!
- airjohn
- Автомобил: Tiguan Elegance Night shade blue
- Двигател: 2025 DXDB
Niksan M написа:ли4но аз днес направих показаната по-горе "гимнастика" http://www.passat-b5.ru/index.php?optio ... &Itemid=57 и нещата заспаха! Много съм доволен! При мен централното беше откачило - заключваше се и се отключваше сама когато си поиска!Оказаха се две спойки,както е показано в материала,но вътре има и два микрета за отключено и заключено от ключа на бравата и два за следенето на краините позиции на моторчето в механизма,така 4е при теб може и да е някое от тях.И си по4исти микрета за платфона на купето,той е отвън механизма с един червен и един син кабел.Разглобява се и се по4иства,само внимаваи да не му загубиш чаркалаците като го разглобиш,4е са много дребни.Успех!
И аз го правих миналата година и всичко е ОК вече.

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”