Евтин нов Голф V

Главният форум, касаещ всичко свързано с автомобилите Volkswagen
Потребителски аватар
StS
Автомобил: Golf VI
Двигател:
Контакти:

Re: Евтин нов Голф V

Мнениеот StS » Пон 02 мар 2009 11:51

carlitobrigante написа:Не знам защо всички мислите, че колата е много базово оборудвана при положение че има двузонов климатроник, 4-ел. стъкла, CD плеър, фарове за мъгла, сервотроник, ел. огледала с подгряване, мултифункционален дисплей и т.н. Не е чак толкова зле оборудвана за това, за което ми трябва.

Календара показва 2009..смятам че е нормално, я виж за 28к от другите марки ще си вземеш всичко ФУЛ МАКС че ще ти останат и 1-2к за горивце...

Потребителски аватар
GodLike
Автомобил: VW Touran
Двигател: CRKB 7DSG Highline
Контакти:

Мнениеот GodLike » Пон 02 мар 2009 11:57

carlitobrigante написа:Не знам защо всички мислите, че колата е много базово оборудвана при положение че има двузонов климатроник, 4-ел. стъкла, CD плеър, фарове за мъгла, сервотроник, ел. огледала с подгряване, мултифункционален дисплей и т.н. Не е чак толкова зле оборудвана за това, за което ми трябва.

От изброените екстри мисля, че само климатроника и фаровете за мъгла не са в базовото оборудване. Ако преценяваш, че колата те удовлетворява като цена, екстри, разход и т.н. скачай смело в голфа и му радвай с все сила. В предния пост исках да кажа, че базовата кола цена не държи, но това е тема на друг разговор. Успех и поздрави :)

Потребителски аватар
kimif2008
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот kimif2008 » Пон 02 мар 2009 12:07

моя го взех 10.2008 много доволен.Маллко твърдо вози ма и аз не бях карал голф.За твойте цели 1.9тdi.

restless
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот restless » Пон 02 мар 2009 14:44

StS написа:Календара показва 2009..смятам че е нормално, я виж за 28к от другите марки ще си вземеш всичко ФУЛ МАКС че ще ти останат и 1-2к за горивце...

например? Просто ми е любопитно за 28К коя марка ти презлага "ФУЛ МАКС" и какви екстри предизвикват човек да "крещи" във форум.

Потребителски аватар
StS
Автомобил: Golf VI
Двигател:
Контакти:

Мнениеот StS » Пон 02 мар 2009 15:23

restless написа:
StS написа:Календара показва 2009..смятам че е нормално, я виж за 28к от другите марки ще си вземеш всичко ФУЛ МАКС че ще ти останат и 1-2к за горивце...

например? Просто ми е любопитно за 28К коя марка ти презлага "ФУЛ МАКС" и какви екстри предизвикват човек да "крещи" във форум.

Първо не съм крещял, второ предполагам знаеш каде е гугъл !? Иначе ето http://www.skoda-auto.com/NR/rdonlyres/ ... ahatch.pdf Тук за 27к всичко което си поискаш..

Потребителски аватар
morfei1
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот morfei1 » Пон 02 мар 2009 16:09

Как въобще можем да сръвняваме Фария (която според мен изглежда, като някой ретро мини-купър) с Голф?

Каквото и да си говорим дали е скъп или не, факт е че никой неможе да се вари с Голф в неговият клас и всичко останало е компромис пък било то и с фул екстри.

Потребителски аватар
Sunny
Дезертьор
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Sunny » Пон 02 мар 2009 16:17

StS написа:... Иначе ето http://www.skoda-auto.com/NR/rdonlyres/ ... ahatch.pdf Тук за 27к всичко което си поискаш..

Би ли ми посочил кое е това "всичко, което си поискаш" във Фабиа-та?
Този файл, който посочваш поглеждал ли си го изобщо?

Оборудвания "Спорт" и/или "Елеганс" при Фабиата не могат да стъпят на малкия пръст на базовия Трендлайн при голф.

Посочи с какво Шкодата е по-добра от голфа, защото аз мога да посоча много неща, в които VW-то превъзхожда!

Потребителски аватар
propparo
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот propparo » Пон 02 мар 2009 16:42

Водим диалог,но всичко се върти в посока ´´Голфа е най-добрия,взимай кво да е,само да е голф´´.
Освен темата да стане 20 страници или да се заклЮчи друга файда не виждам.
Всеки път едно и също някой като пита да си купя ли това,онова........
Ами колега--купи си бензинката,покарайте я 10-20000 километра и после влез пак във форума и си кажи ама честно какво мислиш отново за избора си.
За мен този случай ми е ясен---човек който в наши дни има да даде 30 000 лева кешовица за кола,а се чуди колко евтино да мине,значи не му се дават все пак.Ако имаш толкова,все ще намериш още 5-6 К за по-мощния двигател и по-добро оборудване,като под оборудване вклЮчвам дори и цвета и материята на салона,защото все пак шофъора управлява автомобила ОТВЪТРЕ и интериора радва него,ако ще и отвън бентли да е,като е с пършив двигател и евтин интериор,какво е удоволствието от притежанието на такава кола.
Пък и да се допитваш до форум където колкото регистрирани,толкова и мнения,едва ли е най-удачния вариант за избор на каквото и да е.

Потребителски аватар
POLO PAVLETI
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот POLO PAVLETI » Пон 02 мар 2009 17:07

doaiena написа: ти си 1вия ти си я разработваш до 100000км само ще караш без да сменяш почти нищо съществено след тези километри вече да му мислят любителите на старите коли, а както виждаш има, демек ще я продадеш лесно :wink: !
Замисли се даваш 26 000лв 2009г караш минимум 7г тази кола без да папаш почти нищо по-нея, и решаваш да я продадеш за 14 000лв примерно, и какво излиза, че си карал нова кола за 12 000лв!

Що ли не съм на това мнение. Първо никой не спори че новата кола си е нова, а за чувството да караш стара но хубава кола няма какво да ти обяснявам.Едвали хора който имат възможности да карат нови коли , но подържат в перфектно състояние коли на по 10+ години , са хора който нямат акъл. Колекционерите да не ги коментираме :bowdown Какви са тия нови коли на който нищо не им пипаш за 100 000 км.А нещо за фабрични дефекти да си чувал?А нещо за цените на гаранционното обслужване да ми кажеш?Темата е за нов Голф , и както се разбира на колегата не му пука изобщо къв ще е, и какъв мотор ще има .според мен той е поблазнен от цената и само се колебае дали Дизел или Бензин да е.

carlitobrigante
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот carlitobrigante » Пон 02 мар 2009 17:09

Sunny написа:За мен този случай ми е ясен---човек който в наши дни има да даде 30 000 лева кешовица за кола,а се чуди колко евтино да мине,значи не му се дават все пак.Ако имаш толкова,все ще намериш още 5-6 К за по-мощния двигател и по-добро оборудване,като под оборудване вклЮчвам дори и цвета и материята на салона,защото все пак шофъора управлява автомобила ОТВЪТРЕ и интериора радва него,ако ще и отвън бентли да е,като е с пършив двигател и евтин интериор,какво е удоволствието от притежанието на такава кола.
Пък и да се допитваш до форум където колкото регистрирани,толкова и мнения,едва ли е най-удачния вариант за избор на каквото и да е.

Ти май не разбра, че колата е за жена и тя няма да се състезава с разни смешници по сфетофарите, за да и трябват конски сили. За кво да давам повече пари? Щото ти си казал така? Тия екстри и коне са и достатъчни за пазаруване и обиколки по моловете. А като трябва да се ходи някаде с престижни лимузини аз имам две

Потребителски аватар
eos
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот eos » Пон 02 мар 2009 17:10

restless написа:

Дачия,Лада.. mhihi
Всичко зависи от мотора.Например най-малкия мотор на Киа сиид 1,4/16V започва от 24.000лв без грам екстри.Не знам какви парички ще ти останат :roll:

Потребителски аватар
eos
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот eos » Пон 02 мар 2009 17:14

carlitobrigante написа: А като трябва да се ходи някаде с престижни лимузини аз имам две

Ее щом имаш 2 престижни лимузини,значи имаш пари и можеш спокойно да си избереш каквото искаш, а не да пускаш теми за евтин голф :wink:
И ако не си забелязал темата я пускаш ти и хората ти дават съвети,не нужно да се дърляш :arrow:

carlitobrigante
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот carlitobrigante » Пон 02 мар 2009 17:17

eos написа:Ее щом имаш 2 престижни лимузини,значи имаш пари и можеш спокойно да си избереш каквото искаш, а не да пускаш теми за евтин голф
И ако не си забелязал темата я пускаш ти и хората ти дават съвети,не нужно да се дърляш

Аз питах читави ли са колите и заслужава ли си да си купиш

carlitobrigante
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот carlitobrigante » Пон 02 мар 2009 17:22

Давайте да приключваме темата. Другата седмица го взимам.

Потребителски аватар
propparo
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот propparo » Пон 02 мар 2009 18:12

Да,наистина да приклЮчваме,едва ли бихме могли да дадем съвет на човек с две лимузини,който търси еФтиния голф5 mhihi mhihi mhihi mhihi

Върни се в “Основен Volkswagen Форум”