theultimate написа:А стават ли без преправяне?
Разбира се,че стават,все пак са правени за 2-ка!
генгер написа:sa6i4 написа:На колегата с проблема с дръжките мога да му кажа просто решение-взимаш си от тези 3-ковите от Ebay и забравяш за случая,както направих аз,те имат болтче за регулиране!
Колата ми от 5 врати беше станала с 2(само предна дясна и багажника се отваряха)
Да ти кажа това,че не ти пасват означава,че самите механизми вътре са ти изкривени от натискане и дърпане.Хващаш едни тънки клещи,сваляш кората и изправяш до колкото можеш докато не пасне!(става дума за палчето,което дръжката натиска!)Щото скоро и решението с пробиването няма да върши работа.
![]()
Комплектчето излизат малко по-скъпи от комплект ментаци.(ментетата са по 10лв парчето,3-ковите са комплект 54лв ми излезнаха до СФ)
Дръжките ги смених с нови, но не знам какви бяха може и да са някакви ментаци / казаха че са за Г-2/
а това палче поддава ли се на огъване.....![]()
Ако не мога да оправя тези ще се пробвам с тройкови
Най-лесно ментетата се познават по това,че вътре част от механизма им е пластмасов-оригиналните са метални.Палчето на самата дръжка абсурд да го огънеш,но на самата врата се огъва като мекица(специално при мен поне беше така)
Тези 3-ковите са много яки,жалко,че не са навлезнали в БГ...
Колата ми от 5 врати беше станала с 2(само предна дясна и багажника се отваряха)
Да ти кажа това,че не ти пасват означава,че самите механизми вътре са ти изкривени от натискане и дърпане.Хващаш едни тънки клещи,сваляш кората и изправяш до колкото можеш докато не пасне!(става дума за палчето,което дръжката натиска!)Щото скоро и решението с пробиването няма да върши работа.